Jag håller ordning och reda på Gratisbio


Nu är jag en Moderator på GratisBio vilket innebär att jag ska hålla lite koll på sidan och vad folk skriver och gör.

Att de få regler som finns följs, även om det är en väldigt liten uppgift så är det ändå otroligt roligt och vara delaktig och att det sker förändringar i livet.

För er som inte upptäckt el fattat va Gratisbio är så kan jag berätta att det är en sida där ni kan registera er helt gratis och samla poäng som ni kan hämta ut i presentkort i en mängd olika affärer.

Här finns butiker för alla ! Så som Gina Tricot, BikBok, H&M, Siba, Dressman, Stadium, Lindex, Åhlens, Kicks, Hemtex, Mio, Plantagen, Barnens Hus, Clas Ohlson, Br Leksaker, Expert, OnOff, Ica,Hemköp, Mcdonalds,din sko osv.

Ni kan samla poäng genom att besöka hemsidor, skriva i andras gästbok, bli vän på sidan, blogga om Gratisbio, handla genom att klicka in på web-shopen genom gratisbio:s hemsida. Möjligheterna är många och väldigt enkla.

Jag har genom väldigt enkla sätt samlat ihop till 1245 poäng hittills genom att tex. handla julklappar och presenter genom att klicka in mig genom gratisbio:s hemsida. Det är ett stort tips !

Registera er nu och samla på et massa poäng !!
Ni får lite extra poäng av mig när klickar in er och registerar er här och leta gärna upp mig för att bli vän !Kommentarer

sv: ja dem är verkligen värda att leta efter, grymt goda :D

ja jag älskar den typen av klack men alla jag känner tycker det är fult..men bra det så slipper man se ut som alla andra =)


Kom ihåg


Trackback