Spökbild ?!?

För några månader sedan så fick vi en kista av Mammas granne som hon hade stående i sitt uthus och som jag kärade ner mig i  ( lite pga de små hjärtanen i varje hörn ) och vi fick äran att ha den i vårat hem.

Självklart så kollade jag då att det inte låg något i kistan och att den va ren och fin innan jag ställde in den vid mitt piano. Och där har den nu stått ett par månader...


Nu när jag städade lite i den delen av vardagsrummet för att leta efter en grej så öppnade jag kistan för att se att det jag letade efter inte låg där och så hittade jag en kartongbit..


Först så tänkte jag slänga den, men såg efter någon sekund att det faktiskt var ett mönster på kartonbiten, ser ni det ?


Läskigt...Kommentarer

Ohh scary..Men jag tror faktiskt att kartongbiten kan vara ett gammalt foto, förr var fotografierna tjocka. Möjligtvis har kartongbiten legat emot ett foto och på så sätt fått trycket..Men jag kan förstå att det var lite läskigt att plötsligt se en liten flicka på pappret! Otäckt också att du kollat i kistan och att den då var tom och så vips låg den där bilden där.. Du får höra med din mammas granne om den vet vem flickan på bilden kan vara, själv tycker jag sånt här är jättespännande!

den har antagligen legat mot ett gamalt foto.Fråan är bara vem den lilla flickan är? Jag tycker det va spännande inte läskigt!


Kom ihåg


Trackback