Kommentarer

Underbart vackert !

shit vad grym blogg du har!! Älskar din design :O KRAMIS

underbart !

du är verkligen jätteduktig, sök till Idol

lovely

Men ååh va fint när du sjunger i kyrkan! <3

Jätte fin blogg !<3

hihi glad man kan hjälpa till ibland :D

Shit, vad bra du är :O

jiorå=) sj?du var as bra på att sjunga ;o

jorå bra =) sj?du va sjukt bra på att sjunga ;o

Hallelujah, var jättefin! :D

sv: Du är jätte duktig! :)

Vilken fin röst du har! =)

Du sjunger grymt bra,, Älskar hallelujah fast jag hade velat att ljudet var bättre. Kan du inte lägga upp en accapella :D

Shit vilken grym röst du har! Jag ryser! Funderat på att ställa upp i Idol eller nåt?!

Du är sjukt duktig! Önska att jag också kunde sjunga, haha :)Sv; Nä, ingen sol. Inte just nu iallafall. Jag brukar inte ha musik i öronen, iaf inte när jag är ute och går med Moltas, men när jag såg reklamen om Bodyworks nya igår så laddade jag hem den ;) haha. Man blir ju så pepp av dom :)

Hallå !!Jag lyssnade som snabbast ikväll, ska lyssna mer imorgon. Tyvär är live upptagningar inte alltid rättvisa alla gånger.. Det jag kände direkt är att du har en väldigt STARK röst, vet inte om det var reverbet som ekade eller om du darrar när du lägger på vibrato, är det så att du darrar mycket så är det nått jag rekomenderar att du jobbar bort pga din starka röst klarar sig utan det, du stänger ihop munnen när du lägger på vibrato vilket gör att du smalnar av din röst förslk öppna munnen mer. Din botten var lite svag, men du har en fin röst och en fin klang, du är en grym sångerska.. Jag ska lyssna mer imorgon som sagt..

Du sjunger jätte bra Sanna tycker både jag och barnen kram Madde


Kom ihåg


Trackback