Middagslur innan middagenEfter att ha jobbat dagen idag så kom jag hem, gosade med Ebba och gjorde de där vanliga sysslorna som att gå på promenad och sånt.Sen fann jag mig själv vira in mig i täcket i soffan och lägga mig ner, ögonen började bli tunga. Och PLÖTSLIGT så sov jag tydligen....för vaknade gjorde jag invirad, varm o go med Ebba liggandes på magen.

Dock känner jag att det hettar i kinderna på mig, kan det bero på att jag sov eller är det någon sjukdom som ligger och lurar tro. Jag har ju klarat mig ifrån influenser och skit så någongång är det väl min tur antar jag...hoppas bara inte det är nu.

Härligt utvilad är jag nu och jag ska fortsätta på min " Att Göra-Lista " som jag påbörjade. Ska bli skönt att kunna bocka av allt jag har skrivit !Kommentarer

Det blir virus på era datorer för ni som läser Kissies blogg! Det är inget skämt! Ni som läser hennes blogg kanske har sett något ovanför hennes header att det står något som kommer upp? Isåfall klicka kryss, det är samma sak på Dessies blogg sprid vidare till andra bloggar nu! För dom som kanske läser Kissies & Dessies bloggar.


Kom ihåg


Trackback