I min blogg får du en liten inblick i mitt liv som är fyllt av jobb, drömmar, musik, kärlek och min kamp för att må bra.

Kontakt:
moonzanna@hotmail.com

Design & Layout
sannasrum.se
Fullt upp !

God Dag !

Hela dagen idag har jag varit iväg och jobbat på posten
, pga julkorten så jobbar vi denhär helgen oxå. Annars så är ju det inget jobb på lördagar på posten. Men denna helg jobbar jag både lördag och söndag.

Hörde idag på radion ( jag lyssnar ju på musikhjälpen nu så fort jag kan ) att nyheterna berättade om att hela Kalmar varit utan vatten idag pga läcka. Jag har ju familj i stan och undrar lite hur det har gått för dom. Men det verkar som att det har kommit igång igen, men att man måste koka vattnet. Jag är enormt glad att jag inte har dessa beskymmer just nu, tycker att vintern är tillräcklig krånglig ändå.

Kalmar är en underbar sommarstad, vattnet runt stan gör att staden är lite blåsig men de vackra sakerna som slottet och den söta innerstan gör det helt klart värt att besöka den.
Att gå runt slottet är väldigt väldigt mysigt. Att kanske ta en tur över till Öland via bron är inte dumt det heller. Själv så är jag ganska hemmablind när de gäller kalmar och öland, men när jag väl besöker ställena så ser man hur underbart vackra dom är.

Hotellkalmar  kan ni kolla hotell om det är så att ni är sugna på att åka till Kalmar någongång framöver , hörde dessutom att det är halva priset på tågbiljetter dit just nu.

Nä nu ska jag färga håret och chilla lite innan det blir tjejkväll med brudarna.

TUVA ALICIA - MODEBLOGG skriver:

Trist med jobb på helgen : (

Nathalie skriver:

sv: tack så mycket :D

Jenny skriver:

TACK snälla! :D

ammi skriver:

SV: tack... ja det var riktigt hemskt, och det är så tomt i huset utan min lilla hund nu :( saknar honom riktigt mycket, men ibland har man ju inget val.. :'(

Anonym skriver:

säljer kläder! in&fynda oanvända kläder, du hittar de på min blogg! hör av dig vid intresse så fort som så ingen annan snor de! :]

E. skriver:

Jag har några dagar lediga över jul så det ska bli skönt!


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar