Vilken försäkring är bäst & billigast ?


I krisiga tider så är det många som tänker på sina kostnader och kanske blir petigare och petigare med vad man verkligen betalar för. Facket, a-kassan, kostnader för att betala räkningar & försäkringar...allt räknas. Jag har blivit mycket petigare nu än innan med vart jag verkligen lägger pengarna och sparar gärna in på alla ställen jag bara kan.

Försäkringar är riktigt svårt att få grepp om, hur ska man veta vilka som är billigast och vad som passar en bäst ?

Just nu sitter jag och kollar på min försäkring på bilen som jag har, finns det något billigare eller har jag kanske den bästa ? Jag hittade Insplanet och sitter nu och jämför vad jag har med vad jag kan få.
En väldigt lätt sida där man får svara på lite frågor om sitt fordon och sitt boende m.m och sen visar dom vad man har att välja på.

Något jag inte gillar är att man är tvungen att fylla i sina uppgifter på sidan och att man får ett " konto " hos dom när man frågar efter priser. Det är jävligt dåligt, inte för att det gör något men jag tror att de är många som backar för det. Man har så mycket konton och sina uppgifter på så många ställen att man gärna slipper det.
Jag vill kunna kolla i lugn och ro utan att bli kontaktad senare...

Dock visade det sig att jag har en väldigt bra försäkring så något byte kommer det inte att bli på bilen. Får hitta något annat ställe att spara in lite ;)Kommentarer

Sv: tack! hoppas jag med!


Kom ihåg


Trackback