Idolaudition i KarlstadMin idoldag började med att jag fick ett sms av Kim som önskade mig lycka till under dagen. Eftersom jag inte fått någon med mig att köa och sådär så kände jag lite att jag ville skita i det.
Inge skoj att stå och köa flera timmar helt själv så jag svarade att jag kanske inte skulle dit.

" Pallra dig iordning, jag köar med dig " Fick jag som svar och det var inget annat än att lyda !Underbara Kim stog med mig i kö ifrån 9.30 till 14.30 innan vi ens kom in genom Nöjes dörrar och jag fick en nummerlapp. 40835 stog det på min lapp...

Väl där inne så åt vi korv, pratade,skrattade och framförallt bara väntade...

Fick ett samtal av Mamma där jag fick höra att hon hade vunnit 15 minuter med Monica Einarsson åt mig genom en tävling som Läkerol hade under dagen.
Lycklig som en tok så blev jag hämtad och fick spendera en kvart med denna kvinna med otroligt stort kunnande inom sångteknik. Vilken uppladdning !
Fick bra tips från henne både med låten jag skulle söka med och rent allmänna tips när jag sjunger. Guldvärt !Goodiebag från Läkerol

Lite mer väntan och slutligen ca 16.15 så va det min tur att gå iväg.
In till produktionsjuryn, sjöng min låt fick sjunga en till och sen fick jag utlåtandet: " Jättebra audition, men du går inte vidare till tv-juryn "

Så va hela dagens väntan snopet slut. Bra men ändå inte bra var de budskap jag fick när jag hade stått i så många timmar och köat. Lite tomt kan jag säga...men skit samma det är inget jag hänger läpp för.
Jag är grymt tacksam för att jag fick träffa Monica och för att hon sa bra saker om min röst. Det var grymt skoj!


Tusen tack till Kim som följde med mig på denna dag

7 kommentarer
Josefin - webbreporter på VeckoRevyn.com

Vad spännande att söka till Idol!

amanda

Sv: Hej du! (: Jag pluggar fortfarande i gymnasiet går en omvårdnadslinje!

Nenne

Shit gumman vad fin du va i håret!!!!!

Sandra

Sv: Kul att du gillade guiden!Va himla synd att du inte gick vidare! :/ Men kul att sångcoachen tyckte om det! Sånt känns ju jättebra!

Anonym

oooooohh va kul. va du me i idol?när?

Anonym

grattis va roligt , hut gick de på idoluttagningen då.

va med på min frågestund:)

Mats

Men hallå änna... är inte du för bra för att delta i Idol??? Har mailat dig på din "heta mail" men inte fått någon respons ännu... Kanske har det inte kommit fram...? Vad säger du? Ska vi höras eller... det börjar så smått brinna i den Göteborgska busken... s a s...