I min blogg får du en liten inblick i mitt liv som är fyllt av jobb, drömmar, musik, kärlek och min kamp för att må bra.

Kontakt:
moonzanna@hotmail.com

Design & Layout
sannasrum.se
Duger jag el gör jag inte ?

Hallo Lovers !!

Har varit vaken ett par timmar men har haft fullt upp med bracy, frukost, posten, göra armband och prata med mamma.

Jag står inför ett stort beslut och en stor förändring i mitt liv om jag väljer att genomföra detta. Precis som innan alla stora beslut jag tar så blir jag sjukt nervig och känner en våg av bristande självförtroende som säger mig att jag inte duger. Men visst fan gör jag det !
Dock är det ju alltid läskigt med stora beslut som innebär en stor förändring och en uppoffring i ens liv... ska prata med S imorgon och så får vi ta ett beslut hur vi ska göra.

Änsålänge så har jag ju inte tagit några katastrofala beslut med min betänksamma stil. Hoppas att beslutet blir bra även denna gång.

Har gått förfrågan och tackat ja till att sjunga i kyrkan 21 Nov, alltså dagen efter min 25 års dag. Får ta det...man tackar inte nej till erbjudanden nu...måste komma ut och visa mig i alla sammanhang. Så domkyrkan här i Karlstad 21 nov är det som gäller. Påminner längrefram.

Kommer jag att bli en bra mamma tro...ja det är frågan * sucK*

Nenne skriver:

Glöm inte bort att om det inte är en odåga du vill ha så är det inte Mamma du blir!!!!

Även små kan bli en stor pina!

Maria skriver:

Men den där sista frasen börjar man ju undra om ni ska ha barn och det är det det stora beslutet gäller. Nyfiken Efter att köpa hus tillsammans finns väl inte så många "stora saker" kvar.Lycka till med beslutet vad det än gäller!


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar