Onsdag 23/9 - 09

God Morgon gott folk !

Fast att jag är supertrött idag och unnar mig att ligga kvar i sängen , har faktiskt gjort det i vaket tillstånd i en timme nu så är jag lättad och glad till mods där jag ligger.

Solen tittade fram förut men den är borta nu...hoppas att den kommer igen !

Ligger och läser aftonbladet och kan inte släppa det faktum att dom skriver om en Marita som är beroende av Facebook, alltså fan nu får väl folk ge sig. Hur kan man bli beroende av det ? Personligen så gillar jag inte FB speciellt mycket, måste dock testa Farmville som alla prata om.
Dessutom såg jag dethär och blev faktiskt förbannad !

Ska ta och tvätta mitt hår idag som jag har låtit bara så länge jag bara kan nu, minns knappt när jag tvättade håret sist *skratt* Min hårbotten är så torr och håret blir fett fort så jag ska vänja mig av att inte tvätta det så ofta så kanske det blir bättre. Men idag är det fan dags !
Det är en gudagåva att håret är brunt nu, då syns det inte alls lika lätt att håret är fett...hur bra är inte det liksom ?

Min lillebror fyller år snart...han börjar bli stora grabben minst sagt. Läskigt ! Frågan är vad man ska köpa till honom...* funderar*Kommentarer

Absolut, man ska vara glad att man har ett jobb idag! Men ja har funderingar på att söka mig bort från min kommun nu, blev inlasad för 1 1/2 årsen ungefär. Så dom kan inte ge mig någon placeringen! Börja tycka det är jobbigt att hoppa runt på en massa olika vikariat, man kan aldrig känna sig lugn, för helt plötsligt ska man lära sig ett annat ställe. Men får se vad som händer, allt beror nog på var jag blir placerad i demcember och framåt, har fått ett erbjudande som ja inte alls är nöjd med, utan det gör mig mer deprimerad, så placerar dom mig där, då kommer ja ska jobb som bara den! // Therese

Fniss!Nädu! Jag kliver upp fyra varje morgon måndag-fredag! Arbetar i bageribranschen. Sköter butik och leverans. Så jag är nog mer än morgonmänniska även om jag ÖNSKAR jag kunde komma i säng lite tidigare om kvällarna :)

Haha, ja Anna Anka. Vad ska man säga. Hon kanske har en del värderingar som kanske barkar men hon är nog egentligen rätt smart. Kan nog dra en jämförelse mellan henne och Victoria Silvstedt. Hon spelar ju också bara "dum blondin" fast egentligen är rätt driftig och har huvudet på skaft.

Svar: Jaa, men det känns som att de borde ha mognat vid det här laget. De är ju trots allt 16-17 år. Jag var inte sådär när jag var 16! Sådär var jag när jag gick i femte klass! Det är så hiiiimlans störigt att det bara går sånt folk på min skola, typ. :(

Hej!Tänkte bara tipsa dig om att jag har en "Dagens Blogg" tävling idag och tänkte höra om du vill vara med? Eftersom jag ligger på "aktiva listan" här på blogg.se kan det innebära ganska många nya läsare för dig om du vinner.Ville bara tipsa iaf! Annars får du ha en toppendag!!KRAMAR / EMMELIST

Sv: Tack! Ja jag älskar dom :) Precis, shopping ska vara billigt men bra :)

Heej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna

eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.Kika in på länken och var gärna med:)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)

Kramar //M


Kom ihåg


Trackback