Sen ur sängen

God Morgon mitt på dagen !
Idag va jag trött kan jag säga...ett par nätter med dålig sömn resulterade i att vi åkte hem ifrån kalaset kl 12 inatt och somnade kl 1 ungefär. S va uppe och stuttsade med 8 och jag sov vidare...till 11 ;) hihi då tröttnade väl han på att vara ensam i vardagsrummet och väckte mig.

kl 14 ska jag åka iväg till kyrkan för att sjunga kl 15, en sång så är arbetet klart. Tyvärr är det så att jag är sist ut så jag måste sitta och vänta hela invigningen ;)

Har lite ont i magen idag =/ Kan va lite maten igår samt blandning med alkohol, jag måste vara försiktig med den lille magen så jag inte gör honom/henne sur.

Massa bilder kommer sen, men nu ska jag duscha !Kommentarer

Okej, schyst! ;) Jag sökte på google: rosa mössa och din kom upp då..

sv:

ja , tyvär :(

Det låter ju inte kul att bli stående i 17 timmar...! Men det är ju skönt att det löste sig till slut! Vi har haft lite problem med vattnet några gånger, men egentligen väldigt lite problem allt som allt. Har varit ute med bilen i helgen igen...

Hoppas att du får möjlighet att åka till Island vid tillfälle! Det är ett vackert och lite speciellt ställe. Framför allt så är naturen häftig tycker jag. Fast de brukar oxå vara ganska bra på att festa...

Hoppas oxå att du kommer in på någon av alla utbildningar du sökt eller får jobbet! Jag tycker att du gör helt rätt. När man öppnar upp för många möjligheter ökar chanserna för att bra, spännande och intressanta saker ska hända!


Kom ihåg


Trackback