Häcken full !

Nu sitter jag här i soffan och inväntar dagens, el nattens jobb snarare.  Har sovit lite innan och måste fixa med mat annars är jag redo.

Som jag har sagt innan så har helgen varit helt otroligt intensiv och jag känner mig nästan helt slut i huvudet. Kan köra helgen lite i korthet.

Torsdag: Städade huset, handlade med mamma innan jobbet och jobbade fram till 00

Fredag: Somnade 01 och vaknade 06 av älsklingens klocka som ringde. Sen lyckades jag somna om och Mamma ringde och väckte mig vid 7 vilket är tiden jag oxå gick upp. Efter det var det bara att packa en jävla massa som skulle in i bilen, ta fram texter till övning i kyrkan och förbereda här hemma inför kvällen.
Kl 11 öva i kyrkan och sen till mammas jobb. Hämta Sandra och hämta paket ifrån Pappa som låg på konsum, handla mer mat och hem och förbereda all mat.
Ana-Maria och Fredrik kom med barnen och hälsade på redan vid halv 5 och sen rullade det bara på och in kom folk hela tiden och allt var supertrevligt !
Otroligt kul att så många kom. Det var ju släkten som kom och det var allt vi hade plats med...huset var verkligen fullt när alla va här !
La mig och sov halv 2

Lördag: upp vid 10 och förbereda för Bloppis på Röda Rummet här i karlstad och in vid 12, stå där till 16 och sen packa ihop allt.
16.45 prova i kyrkan inför uppträdandet kl 18 och sen direkt ifrån kyrkan och hem till Sigges kompisar på middag.
Somnade kl 23 som en bebis i sängen..

Söndag: Sov till 10 och åkte till Mamma för att hälsa på Tina som var här över helgen och så har vi varit där och pratat, ätit mat och umgåtts. Och sen åkte vi hem och sov 2 timmar och här sitter jag nu...

Jag är lessen att jag har varit frånvarande både på bloggen, i svar på sms till alla som önskat grattis och skrivit andra meddelanden och i telefonen. Men som ni förstår så har jag verkligen haft fullt upp !Kommentarer

Kom ihåg


Trackback