Replica, rätt el fel ?

Det finns så sjukt mycket olika replicor av alla möjliga märken och hela nätet är fullt av fejkprodukter till salu.
Och självklart så är det väldigt fel att man blandar ihop " äkta" och "fejk " och kanske säljer en väska tex och påstår att den är äkta när den inte är det osv.

Men är det inte ganska förstårlig att det blir massa fejkprodukter när det äkta kostar så helvetes mycket ?Varför tar inte märken som Louis Vuitton saken i egna händer och kanske anpassar och gör " äkta " väskor och säljer dom till de enorma priser som dom tar nu och sen kanske tillverkar väskor som kanske inte håller samma höga kvalite och säljer till oss " vanliga " personer för en billigare peng ?
För det klart att man hellre köper en billig väska som är ifrån Louis Vuitton än en ren replica som inte är ifrån Louis Vuitton överhuvudtaget. På det sättet så tjänar ju LV ändå pengar.... + att dom tar kontrollen över hur väskorna är gjorda och allt sånt.


Eller så tänker jag kanske helt fel...jag vet inte. Vad tycker ni om detta med märken och kopiering ?


Äkta el fejk, det är frågan ?!Kommentarer

man ser ju knappt skillnad så om jag fick välja på en äkta för 3000 eller en kopia för 300 hade jag lätt tagit kopian, vem fan bryr sej, snnygg som snyggg :D hihi

Håller med Josse här ovanför.. man ser ju ingen skillnad på kopia eller äkta så jag tar kopian hellre.

svar på kommentaren du skrev "Nu hänger jag inte riktigt med... jag släkte ner alla lampor yes, Och el förbrukade inte prylar :)"

oj fick lite brottom när jag läste din kommentar, nu förstår jag vad du skrev :) som ja skrev i inlägget den dagen så släkte vi självklart ner allt. Mvh Lina

SV: Haha, japp. Det gjorde jag ;) Själv?

Jag tycker att det kan vara bra med kopior, så att man har råd, fast då kan ju inte den som har en äkta känna att pengarna var värda det.

Håller med.

Hej! Har du utsett vinnaren till paprikastore tävlingen än? :)

gu dom gör ju kopierna så exakta numera.jo om du e rädd för smärtan vid en tattuering så ska du göra en på överarmen eller skuldran, där känns det knappt alls.

Emilia: Jag har mailat titt paprikastore ( det är dom som utser vinnaren ) och väntar svar ifrån dom. Sen lovar jag att skriva ut vinnaren så fort jag bara kan i bloggen =)

Håll ut !


Kom ihåg


Trackback