Nattemys

Min älskade har gått och lagt sig, han ska ju upp till jobbet imorgon.
Jag själv sitter på MSN och pratar samt kollar lite på tv....lite halvhjärtat sådär. Det är mest datorn som har min uppmärksamhet...

Har ni tänkt på vad fort saker och ting kan förändras i ens liv ibland ? Plötsligt är det som om allt går upp för en och saker och ting riktigt faller på plats.
En person kan verkligen förändras otroligt mycket och av någon anledning så kan denna person verkligen förstöra så otroligt mycket för alla andra oxå ...läskigt. 
Gillar inte att andra männiksor har så stor påverkan på ens liv...så därför väljer jag att stänga ute det och ta kontrollen över mitt liv själv...vill jag vara glad och göra skojiga saker så gör jag det valet och stänger ute det dåliga.
Det är iallafall värt ett försök...


Fantastiska Sex And The City går på tv nu och jag saknar den där känslan som dom har mellan varandra. Goa vänner som ALLTID ställer upp för varandra...Kompisar är viktigare än vad man trorKommentarer

Visst är det verkligen en härlig känsla dom har mellan varandra i serien.

Hoppas du får en skön fredag!

Kram ,Em

SV: Ja eller hur!

Vi kan absolut prenumerera på varandra bloggar. Jag lägger till dig på en gång :)

Kram ,Em

Det är fan jobbigt hur en människa kan ändras så fort! någon som man verkligen trodde var en kompis kan nu för tiden få det att växa så mkt hat inom mig så fort jag bara hör talas om människan!


Kom ihåg


Trackback