Hur träffade du din flickvän/pojkvän??

Inatt hade jag en massa funderingar när jag gick på jobbet och en av dom var hur alla mina kompisar och jag själv har träffat våra pojkvänner. Alla har sina egna helt egna kansiga historier och det är roliga tillfälligheter som gjort att ens vägar har mötts.

Jag och S träffades på krogen och jag började prata med honom pga att jag undrade vad märket på hans kläder var. Sen visade det sig att jag och han hade gemensamma kompisar och att vi dessutom har träffats förut fast knappt la märke till varandra då. Tiden var väl inte rätt just då antar jag. Men här är vi nu i vårat gemensamma hus som sambos och tycker otroligt mycket om varandra...är det inte fantastiskt ?!?!Hur träffades du och din sambo/särbo/flickvän/pojkvän/man/maka el ditt ex ( ja ni fattar nog *ler*) ??
Skicka mig din berättelse medans jag är på jobbet ikväll och inatt så att jag har något att läsa när jag kommer hem.

En av er kan bli belönade ;) *blink blink*

Antingen skriver du här i kommentarsfältet el så skickar du din fantastiska berättelse till moonzanna@hotmail.comKommentarer

Jag och min pojkvän träffades sommaren 2007 då båda jobbade på ett hotell i Toscana och bodde grannar i personalbostäderna. Jag var receptionist och han underhållare. Egentligen kände vi varandra redan året innan och han var intresserad medan jag knappt visste vem han var! Förra året hamnade vi bredvid varandra då vi gick ut med ett gäng kompisar och jag blev imponerad av hur intelligent och känslig han verkade. Och resten är rosa, fluffig historia!

Det är så här enkelt. Han blev uppsagd från sitt jobb - jag fick jobbet. And thats it ;)

Oj, jadu den är väl egentligen inte så fantastisk, jag minns inte något av kvällen men han har berättat att jag var stupfull och han fick ta hand om mig. Jag var då 14 (nästan 15) han var 19. Sen träffades vi senare och då blev jag käääär direkt ;) Han var/är helt underbar och två år senare blev vi tillsammans. Har nu varit tillsammans i 7 år och har två barn tillsammans :)

Första gången jag träffade Kristian var på ett läger när vi var 14-15 år. Vi blev bra kompisar och sedan blev vi ihop när jag hälsade på en kompis i Hudik. Då var vi 17, nu 23=)

Jag träffade min pojkvän när jag pluggade utomlands (i Nice). Vi gick i samma klass, han lade till mig på facebook, vi träffades och dansade på en fest och sen var jag fast :)

Kul att ni passar så bra ihop :)

Här är min historia:

En kompis övertalade mig att gå med i Spraydate en gång i tiden. Jag tyckte det var lite halvtöntigt och var bara medlem i ett dygn ungeför. På den korta tiden hann jag snubbla över en killes sida, fotot var fint men det enda som stod där var "En perfekt kombination av skönhet och pengar". Det var så sjukt löjligt att jag skrev till honom bara för att påpeka det.

Långt senare kom vi på att vi träffats som barn då våra släktingar var grannar (redan -79!). Idag är vi gifta och väntar vårt femte barn :-)

När jag började gymnasiet började jag på en internatskola 30 mil från stockholm. efter ett pat veckor började en kille i tvåan i min franskagrupp, och jag blev så imponerad att han kunde franska flytande. så började vi prata och det visade sig att han också kom från sthlm, och vi hade tydligen några gemensamma vänner. Tydligen hade han och en kille i trean slagit vad om vem som skulle kunna ligga med mig först, ingen lyckades. Jag var inte intresserad av min pojkvän i början, men sedan blev vi tillsammans och det är det bästa som någonsin har hänt mig :)

Jag sökte lägenhet och av en slump började vi snacka på internet. Det visade sig att han skulle hyra ut ett rum i sin lägenhet, och jag var väldigt intresserad av rummet. Men när vi träffades sa det bara pang! Han ville inte hyra ut till mig för att jag var för bra för att vara sann, så rummet gick till en annan. Istället bjöd han på resturang och lät mig bo i hans rum. Nu har vi sparkat ut inneboenden och är både sambos och förlovade!

min pojkvän träffade jag när jag PRECIS hade börjat sjuan, (går i nian nu, och han på gymnasiet). han gick i åttan, och jag var väldigt osäker på mig själv. en dag såg jag bara en underbart söt pojke som jag direkt blev kär i. vågade aldrig ta kontakt med honom, men sedan gjorde jag det. och vi började prata.. umgås och blev tsm efter någon månad. nu har det gått 2 år och jag tror verkligen att det var meant to be.hihi, tack för mig :)

Jag och min make träffades på en utbildning på Folkuniversitetet för 4 år sedan och det första jag tänkte var "wow vilken söt en sådan skulle man ha" Idag är vi gifta sedan 1½ år. Och det allra roligaste är att vi gick på samma gymnasie fast jag gick i 3an och han i 1an och att jag var bekant med en av hans kusiner sedan innan. Lustigt hur det kan bli ibland.

Jag och killen träffades för allra första gången sommaren 2006, då han var chaufför till oss på midsommar. Liksom inget mer med det. Men senare hamnade vi på en middag hos en dåvarande killkompis. Och han var då också där, vi fattade väl lite tycke för varandra sådära och med lite alkohol i kroppen så tog vi massa bilder på oss 2 och kallade varann för fru å man:P Sedan efter dess så träffades vi en gång och satt å tittade på resor till smekmånad(haha på skoj förstås, as löjligt men ändå.:P )sen skulle jag åka iväg till finland å han och kompisen hade gjort en blandskiva till mig. Vi smsade typ heeeela tiden jag var i finland. En vecka senare när jag kom hem så hade han åkt till Tyskland. Jag fick senare veta av min dåvarande killkompis att han märkte att den hör killen var intresserad av mig. När han kom hem började vi umgås ett gäng mer och mer och vi fatta tycke för varann. sen skulle min kille då ha fest och han hade köpt en ros till mig och berätta vad han kände och sådära och sen slutade vi i varandras armar, haha. Och nu är vi fortfarande tillsammans 2½ år senare och dessutom förlovade:) Den dåvarande killkompisen hatar jag verkligen! Men det är genom honom jag träffat denna underbara människan som jag lever tillsammans med!!:)

Allt började när jag började åttan

jag såg han på skolan varje dag och tyckte haan verka väldigt rolig och dessutom va han ju snygg.

Jag tog kontakt med han på msn o vi började skriva , sen skrev vi mycke sms. men han va intresserad av en annan tjej, men jag ville ändå va kompis med han. Men efter drygt ett halv år vid jul , började vi hålla på och jag trodde verkligen att det skulle bli nått, vi planerade att vara med varandra på lovet. Men kvällen före julafton berättade han att han bara ville vara vän med mig. Jag grät i flera dagar. Men innan lovet va slut så kom han o en kompis hem till mig och en kompis till mig, vi va med varandra och hade jätte kul den kvällen. en dag efter det berättade han att han va mer intresserad av mig och så. Och vi träffades nån gång efter det själva, men just då hände det inget. Helgen efter så gickvi på bio med några vänner. Det va då allt hände. och nu har vi varit tsms i 1 år och snart två månader. Jag är fortfarande lika kääääär =) Jag älskar honom verkligen , han är det bästa som hänt mig.

jag och mitt ex träffades genom hamsterpaj för snart tre år sedan. Vem som började skriva till vem minns jag dock inte, men vi bytte mejladresser efter ett tag och fortsatte att snacka där. Och efter kanske två- tre veckors flörtande blev vi tillsammans. Mitt första intryck av honom var inte direkt toppen, milt uttryckt. Han hade druckit lite för mycket den kvällen och minns inte när han fyllde år, hur gammal han var o.s.v. Det visade sig ganska snart att han inte var mycket att ha. Han bedrog mig jämnt och ständigt, drack nästan dygnets alla timmar. Men jag kan inte släppa honom.

Först måste jag säga att ja har följt dig och sanna e ett tag sen när ni hade bloggen tm. och sett hur eran framgång har gått med bracy. riktigt bra gjort! så nu hitta jag hit till dig också och hamna på detta inlägg om kärlek. Själv tycker jag detsamma att det är riktigt faschinerande hur folk träffas! helt otroliga historier..Min korta histria är juh så att jag träffa min erik I somras 2008 på Rhodos när jag var på party resa med en vän. vi hade bott på samma hotel minst en vecka men först två sista dagarna träffades vi.. efter det höll vi kontakten och nu har han varit upp till mig några gånger och jag ner till han.vi bor nämlingen 90 mil i från varrandra.. Men så småningom hoppas jag vi är nära varrandra om vi klarar denna distans. För Han är helt underbar! och sista stället att hitta en kille är väl utomlands på en partyresa.. lr så är de de nya sättet kanske? ;) lycka till med allt!

Tja, ett tag sen du skrev. men kanske kommer det ån fler trist natt ;) Våra story är ganska lång och fortskrider så bäst är väl att jag slänger in länken till storyn istället :)http://niini.blogg.se/2008/march/var-historia.html#


Kom ihåg


Trackback