Drabbad av den mänskliga avundsjukan

Egenligen så tänkte jag skriva " den svenska avundsjukan " men jag är ganska så säker på att det finns avundsjuka i Italien,Finland och Usa också. Därför döper jag det till den " mänskliga avundsjukan " !

Jag är vanligtvis en väldigt glad och framåt person som försöker att alltid se ljust på saker och ting, men idag är det något fel.
Jag känner mig rastlös men har massa saker jag skulle kunna göra, känner mig avundsjuk på människor som har det bättre än jag,torr och fnöskig i huden och lite uppgiven. Why ? I dont know....

I vårat samhälle så är det inte så läckert eller okej att erkänna att man är avundsjuk och känner avund på en annan person, men det skiter jag i ! Jag erkänner...idag så är jag jävligt avundsjuk på dessa stora bloggerskor.
Ja det är så det är....
Jag skulle oxå vilja ha tusen med erbjudanden östa över mig, tjäna pengar av att sitta vid datorn och skriva, få gratis grejer hemskickade osv.
Ja ni förstår vad jag menar....

Ibland är det bara så och man känner sig lite värdelös själv, men det går oftast över till imorgon och jag hoppas att så är fallet idag med.

Jag har iallafall tagit en härlig dusch och sörjt in mig så min torra hud har jag iallafall rättat till ;)  Resten hoppas jag löser sig av sig självt....


Bild : Marie
10 kommentarer
Malin

svar; självklart att jag gjorde! :*

eller, vi hade teven på & brorsan vägrade lämna datorn så vi fuskade väl lite x< släckte du?känner igen mig i det du skriver, och det tror jag faktiskt att de flesta gör (de vågar bara inte erkänna det)

Fina

Å tack!!

Anonym

bra skrivet:)

Jeanette

Det är starkt att kunna erkänna att man är avundsjuk. Alla är det men få erkänner det.

Hoppas du är gladare imorgon :)

stockholmsjenna

avundsjukan är inte alltid kul, fast fortsätt va dig själv och kör din grej så kommer du nog långt med det.

Anonym

http://tavlingsdags.blogg.se/2009/march/drom-tavlingen.html#commentTÄVLA OM ETT SUPERPRESENTKORT VÄRDE 5000:-

Ingen med och tävlar ännu, vore jätte kul om du ville vara med :)

Elisabeth

Förstår hur du känner..

Undrar en sak, när drar du en vinnare i tävlingen?

Fröken Eko

Men då ska du veta att du är iaf inte ensam om det!Jag är SUPERBRA på att vara avundsjuk! Just stora bloggare har jag inte tänkt på tidigare, men nu när du säger det så har man ju verkligen skäl att vara avundsjuk på dom med. Tänk att bara få en massa gratis-stuff sådär. Oftast skriver dom ju inte ens nåt intressant (kanske de bara är så puckade så folk följer deras bloggar för att se vilka dumma saker de hittar på/skriver om till näst?).

Så... om vi resonerar så, så kanske man inte känner sig sååå avundsjuk längre ;)/F

emma

Usch så känner jag jätteofta! Tänk så enkelt det är för dem att få nya saker och tjäna pengar på att skriva om sig själv och vad den tycker är hippt. Det kan väl alla egentligen?

A

Såg att du gjort ett inlägg om bracy.se. Vill bara att du skall veta att denna "dam" som driver detta ej är seriös. Hon betalar inte leverantörs fakturor trots påstötningar från olika håll.