Är barn den nya IT-grejen el börjar jag bara bli gammal ?

Sakta och säkert så börjar det det ploppa ut barn hos nära och kära runt om i bekantskapskretsen just nu. I varje gatuhörn och under varje gatusten så pratas det om barn, nja kanske inte men det känns lite så.
Det är många kändisar som skaffar barn och det anses som lite " den nya grejen " förut så va det ju att ha en liten hund i handväskan *Skratt*
Men jag hoppas att det bara är så att jag börjar komma upp i åldern och att det beror på det...

Kommentarerna om att man borde skaffa el frågan om om man inte är sugen dyker upp oftare och oftare. jag har t.o.m fått en kommentar ifrån en tjej som nyss har fått barn :
- Vill inte ni ha barn el?? ( bara för att vi inte har skaffat en el sagt att vi ska det )
Hahah vad är det för kommentar liksom?

Att skaffa barn är ett livslångt beslut och det kommer att förrändra ens liv total. Ja absolut, jag vill ha barn men inte just nu. Känner att jag vill leva lite först och sen få lite ordning på hus, ekonomi och gärna ge mitt och S:s förhållande mer tid.

Men en sak som jag faktiskt har tänkt på en del, folk pratar ganska öppet om att man borde skaffa barn och svärföräldrarna är inte blyga med kommentarerna när vi sitter på middag och alla andra har barn *Skratt*
MEN , har folk tänkt på att det faktiskt finns par som inte kan få barn ?  Så det där ämnet kan ju vara supersuper känsligt, det har man ju ingen aning om !
Nu hoppas jag verkligen inte att det är så i mitt fall, men det finns ju par som har det så.

Och på tal om barn och att inte kunna få barn så har Bracy.se denhär månaden ett armband som 25 % av intäckterna går till Ofrivilligt Barnlösa.

Så för att dels få ett väldigt sött armband så kan man även bidra till föreningen klicka på bilden ovan och handla !Kommentarer

VÄNTA MED BARN...ni hinner,, framtiden är er//Kram


Kom ihåg


Trackback