Moonzanna är på topp idag !

Gud jag är på så sjukt bra humör idag...allt är riktigt bra ! Jag och S är sams, fick en ursäkt t.o.m och solen är framme och värme riktigt mycket. Jag är på topp idag !!!

Va på Bergvik en sväng och kollade lite för att inte vara ute nu under lunch-tid när solen tar som värst. Jag är ju så ljus i hyn att jag får passa mig lite...så jag väntar lite till innan jag spenderar tid ute i värmen.

Provade en tunika som jag såg i Blondinbellas blogg och gillade ifrån GinaMen jag är väldigt osäker på om färgerna passar mig. Tyckte den var väldigt häftlig iallafall...får fundera lite på det. Vad tror ni? Gillade den annorlunda passformen...riktigt cool !

Nu ska jag ge mig ut och försöka fixa till en grej på taket....pyssel-Sanna har dragit igång på allvar här hemma *skratt*
( fick höra av S att han var stolt och imponerad av att jag fått igång gräsklipparen helt på egen hand och klippt gräsmatten * stolt* )
1 kommentar
chärry

tackar :) hihijag har bilder men inga seriösa o vill inte lägga upp för mkt bilder på andra i bloggen o sådär. :) hihi. men han e snygg min älskling :P HAHA såklart ja tycker det :D ha en underbar dag!!!! kramkram