Pink flyttar ihop med mannen igen


Först snart ett år sedan bekräftade Pink att hon skulle skilja sig från dåvarande maken Carey Hart, men tiden isär har gjort att exmakarna insett att det är med varandra de vill vara. Paret sägs redan ha hunnit flytta ihop igen och sägs nu satsa till fullo på att lappa ihop relationen.  


- Deras förhållande tog aldrig riktigt slut. De tog bara en paus från äktenskapet, för de fick det inte att funka eftersom de aldrig träffades, säger en källa till Us Weekly.  


- Pink är jättelycklig och vill försöka igen, men hon tar det försiktigt. Hon gav aldrig upp hoppet om att det skulle funka.  


Paret träffades första gången 2001 och gifte sig i juni 2006. De skilde sig i februari 2008, men efter dess har ryktena varit många om att de varit på väg att försonas. De syntes senast tillsammans under en gemensam joggingtur i Los Angeles i förra veckan.

Källa: Starlounge

Artikeln ovan hittade jag som sagt på Starlounge och ärligt talat så blev jag riktigt glad när jag läste den. Hela Pink:s senaste skiva handlar om sviken kärlek och hennes skilsmässa ifrån Carey.
Men jag hoppas att dom får det att funka bättre denna gång och att dom blir lyckliga. Hoppas oxå att det kommer att bli en ny skiva snart ;) Jag längtar !!!
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback