Kära Anonym !

Det är otroligt många människor som skriver kommentarer i bloggar helt anonymt. Både ställer frågor och skriver rena kommentarer utan att avslöja vilka dom är....

Detta är ganska dumt oavsett om det är snälla el elaka kommentarer dom skriver...är det snällt så är det ju omöjligt att svara och tacka och skriver dom elaka kommentarer så är det jävligt fegt att inte stå för det man skriver och gömma sig bakom en dator.
Nog för att det går att se nummer och sådär..men ändå. Ska man skriva något elakt el snällt så kan man väl stå för vad man skriver och ge en chans att svara tillbax.

Jag har både fått jättesnälla kommentarer om att jag sjunger bra helt anonymt ( och då kan jag ju inte tacka så mycket ) och fått kommentarer om att jag är fet och allt va det är. Då kan jag ju inte heller svara tillbax eftersom den fega jäveln gömde sig bakom sitt ip-nummer och inte skrev något namn...


Kära folk, ge oss en chans att svara på vad ni skriver !! Skriv mail el hemsida så man kan kontakta er...Kommentarer

håller med dej om att man ska stå för sina synpunkter hur dj-aurbota dumma dom är. jag vet hur bra du sjunger. väntar bara på att du ska sjunga in gabriellas sång. du är underbar.hälsa sigge ila (det vill säga mormor )


Kom ihåg


Trackback