Jessica Simpson mitt i vikthetsen


Nu börjar det rulla upp bilder på Jessica Simpson där tidning efter tidning hånar henne för att hon har gått upp i vikt.
Är det inte helt jävla sjukt ?!?!

Är det så konstigt om tjejer världen över har ångest för sin vikt och sin kropp när det är denhär bilden man rullar ut över hela världen av att det inte är okej att se ut som man gör ?!?
Även om Jess har gått upp ett par kilo så är hon precis lika vacker som innan och det är verkligen helt okej !

Media är så sjukt jävla elaka och det inte bara mot just den kändisen som dom hackar på , i detta fallet Jessica Simpson utan oxå mot världens alla andra tjejer som kanske ser likadana ut som henne. Tror dom att det går dom helt obemärkt förbi att dom kalla Jess för fet och ful ? Vad tror ni dom känner sig då ??


Så media och alla negativa personer lägg ner och låt jessica och alla andra kändisar / vanliga människor vara utan att kalla dom feta/ljocka och fula bara för att man har ett par kilo extra.

Hur kul skulle det vara om alla va trådsmala och såg likadana ut ??

Jess och vi alla andra, ni är vackra precis som ni är !Kommentarer

Vad hemskt :( Hon är så jävla fin!

Jo, du har rätt till 110 %. Det är verkligen något fel på världen om man tycker att Jessica är tjock. & egentligen skulle det inte spela någon roll om hon verkligen var tjock, för vem är vi att dömma folk? Man får se ut som man vill, end of story.XoXo Andrea

Är det verkligen vikthysteri... eller är det nyheten i att hon har förändrats utseendemässigt...Om hon hade färgat håret blått så hade det också uppmärksammats.Är tveksam till om hennes vikt hade uppmärksammats om hon sett ut så när hon slog igenom.

Det är inte konstigt att vikthetsen bland ungdomarna blir större :(

ser ut som den typiska texas kvinnan som hon verkar trivas bäst i! good for her! -cheers-

Det är otroligt fånigt att kalla henne får något sådant, personligen tycker jag att jessica är finare nu med "lite extra kilon" Nu ser hon ju ut som var och varannan ung kvinna och vacker som få.

Hon ser ut att må gott :)

Eller hur- hon har blivit kurvig- fan inte fet!

Det är väl klart att folk blir arga när hon skönhetsopererar om fejan för flera hundra tusen men att spendera lite tid på gymmet är tydligen svårt.Hon är inte fet, men falsk. Bryr man sig om andras yttre så pass mycket som hon gör så borde man väl hålla sig "i form" själv.

Kvinnan är ju vacker! Det är jättelöjligt att Hollywood blåser upp allt det här. Hon är ju inte ens tjock.

Det är galet, hon är j hu fin som helst!

Hon är sjukt het nu!

hon är ju fan inte tjock, vacker heter det!

Jo det är riktigt sjukt!!!!

Det är sjukt! Folk är galna! Tycker hon är lika fin ändå!

Riktigt sorgligt att media och andra får hålla på såhär. Det förstör för andra tjejer som kommer tycka illa om sig själva samtidigt som det får tjejer att se ner på dom som har samma storlek som Jessica eller större. När ska vi förstå att alla är fina som dom är?!

Hon är snyggare än nånsin!!

Sjukt att de kallar henne för tjpck. Det är ju nu som hon har en kropp som många kvinnor har. Hon är varken underviktig eller överviktig och det ska väl ses som något normalt, positivt och bra? Eller har jag fel? Åh just det, nu för tiden är det ju snyggt att väga 3gram och inte ha varken muskler eller fett... bra jobbat världen. Väldigt hälsosamt.

Jessica är grymt snygg!!

Håller med.Det är klart tonårstjejer får ångest när de hela tiden läser att man bara får se ut på ett visst sett. Hoppas bloggvärlden kan ändra det här, så tjejerna läser saker som ditt inlägg istället!Kram kram

Kika gärna in på min konstnärsblogg. Jag postar bland annat olika kändisporträtt och säljer även egendesignade linnen :-) Lägg till mig på bloglovin så lägger jag till dig :-)

Tjock som smal e hon assnygg!

Fruktansvärt att vårt samhälle är så här... vi ska ju trivas med oss själva. Då kan ju ingen annan sätta "vikten"!Tidningar och andra personer borde skämmas som håller på med den hets!

/Eva

Helt rätt. det är det här som är problemet, folk tror inte att det är okej att se ut som man gör eftersom det blir omskrivet så fort en kändis väger +50kg. Sjuka ideal.

sjukt att ens kalla henne "tjock", hon är lika vacker nu som förr! =)

Det är som du sa helt sjukt att medier gör så och det är verkligen inte konstigt att alla har komplex för sitt utseende hela tiden. Man kan knappt stänga ute media heller med tanke på att det finns överallt!:/

Man blir så himla trött på alla bantningsgalna människor. Att man ens orkar bry sig om att någon går upp några kilo i vikt! Vem bryr sig. Hon ser dessutom inte alls tjock ut...

Usch, jag tycker att det är hemskt! Vilka är människorna som skriver det där? Hon är ju inte ens tjock! Det är helt sjukt och ja, hur ska man kunna förstå att man duger som man är? För uppenbarligen så gör man nog inte det...Allt det där har bara gått för långt!

Ja shit! Rätt sagt, media är ELAKA. Och det är bara för att försöka upprätthålla idealet som, ju..är.. galet. Det här med size zero exempelvis.. Det är för en normal människa, omöjligt att ha den storleken..Om man inte är under 140 cm lång..och enligt "normalitets-storlek" kan en person som är sju år gammal passa bra i den storleken..ska en vuxen kvinna eftersträva storlek som passar en sjuåring? Det var en artikel i aftonbladet om just det.. sök på google "Size zero" så hittar ni den artikeln. GO JESSICA säger då jag. Jag hoppas hon skiter blanka tusan i media. Jag hoppas att, idealet kan förändras i stället.. just för att en så vacker tjej som henne gått upp lite hälsosamt. HEJA! Det är inte normalt att alla ska vara pinnsmala..inte heller snyggt på alla. Ja gudars!!

Håller med till fullo! Själv skrev jag om samma sak för ett tag sedan - alltså om Jessicas viktökning. Jag tycker hon ser mycket friskare och lyckligare ut med de hälsosamma kilon hon lagt på sig! Och snyggare för den delen! Det ska finnas lite att ta i. =)

// Annelie

Det som skrämmer mig mest är att hon nu mer liknar hur de flesta tjejer ser ut och att media nu skriker ut att det är "fel" att se ut så här =(

Det värsta är ju att hon fortfarande är smal. Vad ger det för självförtroende till de som är ännu lite större än vad hon är om hon blir kallad för tjock nu? Usch så jobbigt.

Är man inte "size zero" av naturen är det misshandel mot kroppen att späka sig. Jessica visar att man kan vara glamourös och vacker MED kurvor och är ett fantastiskt ideal. Hon är ju inte tjock nånstanns - bara naturlig. Tycker hon är jättefin och hoppas hon inte låter allt skitsnack på verka henne.. Å andra sidan - de flesta skulle tyvärr påverkas i en så bevakad bransch..

Det är så rätt. Media = pure evil! Och jag förstår inte varför idealen ska vara som de är. Hon är inte ens tjock, någonstans? Och det är väl mysigare att kunna krama om någon än att inte ha något att krama också? Tjejer/kvinnor borde vara nöjda med sina kurvor.

jag håller med!

så jävla sjukt är det!

Jag har också tänkt skriva om det där men jag blir så satans arg varje gång så det blir inte bra.. Det är helt sjukt att media ger sig på kändisarna så fort dom gått upp lite och sedan får stackarna skit för att dom tränar och bantar och är "dåliga förebilder". Grrr..

mycket bra skrivet klapp klapp :)

håller vekrligen med dig, det är väl inte så konstigt att allt fler får anorexia när vikthetsen är så stor i världen?

hon är ju så vacker som hon är..

Hon har fortfarande en snygg kropp, och hon har ju själv sagt att hon är lycklig nu me dpojkvän och allt. Klart man inte tänke rpå vikten i samma banor som förut. Hon är lika vacker nu som förut.

Så länge man inte är farligt överviktig så gör det inget om man går upp några kilo. Du har helt rätt i det du skriver och alla är vacker på sitt sätt:)

SÅ SJUKT RÄTT!!! jag har länge lidit av Bullumi, men nu kämpar jag för att bli av med den!!!

Det är svårt...

Tack för ett bra inlägg Verkligen!Pease out/balett

helt sjukt, jävla idioter! jag skrev också ett liknande inlägg nyss..

Jag tycker att Jessicas nya look är superhet!

Hon är vacker, media kan ta sig i arslet. Blir så less!

Jag blir så arg när jag läser sån skit! Media sänker ju alla tjejers självförtroende när de skriver så. Jessica är absolut inte tjock, om man ser henne i verkligheten så ser hon ut som alla vanliga tjejer. Jag blir så trött på media...

så rätt!! håller med till 100%

Det skulle verkligen inte vara skoj om alla var trådsmala och såg exakt lika dana ut. Blä på det!

Hon är INTE fet. Men jag kan inte säga att hon är smal precis. Hon är kurvig.

hon är ju jättesnygg! hon har blivit "större" men hon är inte tjock ngn stans!

Det är ju bara snyggt o ha lite kurvor. Jag gör allt jag kan för att gå upp i vikt, men jag bara rasar och det är väldigt jobbigt det med. Men bara man har koll o vet vad man gör så är det ju aldrig något hinder precis att se lite kurvig ut

Hon ser ju bara så mycket fräschare ut sådär! Tycker att det är såå löjligt att så fort en kändis är minimalt putig med magen så tror alla att hon är gravid! Hallå, hon kanske bara slappnade av lite..? njeeh.. tycker det är konstigt

kram

Det är helt sjukt! Och det värsta av allt är att Jessica inte har några extra kilo överhuvudtaget, utan hon är helt "normal"!

Helt sjukt... snacka om att bara vilja skriva för att sälja nummer.

jag håller verkligen med dig! det är media som skapar en bild hur alla ska se ut, och designers tkr att modeller inte ska ha ngt fett på kroppen för de ska vara som galgar för kläderna, man uttnyttjar folk, man tar ju deras liv! Åh det är så hemskt!!!!! AAAAARGH MAN BLIR SÅ JÄVLA ARG!!!sen tkr jag alla är snyggare med hull på kroppen, okej jag vet dumt att säga så, alla är ju som de är iof! :)

OJ, men hon HAR faktiskt gått upp chokerande snabbt. Kanske har hon bantat jättemycket och helt plötsligt slutat, varför skulle hon annars kunna lägga på sig så mycket? Jojjobantning är farligast!

Skitbra skrivit! Media kan vara så j*vla elaka alltså! Bara Jessica mår bra så behöver inte hela världen lägga sig i och tracka ner henne! :D

Sjukt! Hon ser ju inte alls ''fet'' ut. Det är bara att äta, varför ska man må dåligt över något som kroppen mår bra utav?

Bra att du skriver ett sådant inlägg. Ha det bra

hon är underbart vacker!

det är finare när en kvinna har kurvor och former.

det behöver inte betyda att man är överviktig för det.

Jag säger bara you go girl show them how an ass should look like :D

Man skakar på huvudet när man läser om vikt hysterin. Så alla svältande i Afrika (eller andra länder där det råder svält) är snygga?? Nja dom har ju lite för stor mage eller? Magra=vackra=svältande?? Undrar hur länge en kropp orkar med detta att inte äta något, bara leva på ett salladsblad 1 gång i veckan? De kommer nog inte att få uppleva sina barns uppväxt eller vad tror ni?

Kram från en lagom rund person!

Det är tråkigt att media inte tänker sig för innan de kastar sten...Fin blogg! Kram!

Hon är vacker,dem extar kilona ,gör henne bara till ennormla glad tjeje,som dessutom är riktigt snygg :)

Jag håller med, media är FÖR NEGATIVA!

det sjuka är att hon inte ens är tjock:O hon ser ut precis så man ska göra, hälsosam liksom. Kramar

Bra att du tar upp det här! Hon ser ju helt frisk ut. Det bästa vi kan göra är att bojkotta media när de uppmärksammar sånt här. För om de inte tjänar pengar på att publicera bilder på kändisar som gått upp i vikt, närbilder på cellulliter och annat trams så kommer de sluta. ALLT handlar ju om pengar när det gäller media.

Härligt att se så många tjejer som säger ifrån i alla fall!

Helt rätt!! Dessutom är hon supervacker oavsett vikt. Insidan strålar igenom.

Hon är en vacker kvinna o ska vara stolt över din kropp precis som alla andra borde vara!

Alltså, hate to be the partypooper. Men hur mycket vi än försvarar den ökande fetman i världen, trots att vi på något paradoxalt sätt vet att den är sjuklig, så ändras vår bild av människor hela tiden. Smala är för smala, feta för feta. Men i striden mot mediahysterin om att alla ska vara så smala så accepterar vi vikter som faktiskt inte alls är normalt från början.Hon är vacker, ja, men det är för att hon har ett vackert ansikte, och jag tycker att Queen latifah är en av de snyggaste överviktiga kändisarna jag sett. Och visst, alla väljer själva. Men faktum består; en människokropp är inte byggd för att bära på den vikten. Även om det inte är mycket, så är det för mycket för en kropp i hennes längd. Men vi ser de dödligt feta, och de mindre feta verkar inte alls feta, så vi bråkar med media om att modellerna är för smala. Men många gånger är de faktiskt inte alls det, utan vi blir förblindade av den ökande fetman. Det viktiga är i slutändan att alla ser ut som de vill. Sen får man ju ta sånt här när man är en offentlig person, tyvärr.

äntligen en som ser ut som en själv!

kurvor är vackert! Hon är ju varken tjock eller mullig för sjutton! right on i say! =)

Din blogg är jättefin!

Kolla gärna in på min om du vill :)www.tekirch.blogg.se

www.tekirch.blogg.se

www.tekirch.blogg.se*

Inte för att jag tycker att hon är direkt vacker, men vi killar har det inte lätt vi heller... träna träna träna, annars finns man inte... :/Men det är kul att träna :D

Ja, det är verkligen sjukt tråkigt att det ska vara så. Och hon är ju verkligen inte fet?! Bara lite kurvig, och vem vill inte vara det liksom?!

vi lever i ett sjukt samhälle...

håller med om att jessica e fin och perfekt som hon är (som vi alla är också)visste ni att CNN till och med satte ihop en debattpanel för att diskutera hennes vikt ... kolla själva, helsjukt:http://www.text.nu/nyheter-trender/tv-klipp-jessica-simpsons-bantning-en-varldsnyhet.htmlkram på er!

omgomgomg, min nnya idol helt klart! sett alla hennes filmer nu. FYFAN?!?! rent ut sakt asså, så alla medier och fotografer är perfekta alltså eftersom de kan skriva något sådant. Någon som vet hur lång Jessica är? vore suuper om någon kunde ta sig tid att mejla miig! Thansk, and keep going girl.

Jag håller med!

Jessica Simpson är för sööt!<3

Alla som skriver att hon är fet elr annat, vaddå?, är ni trådsmala elr?! Nejj, Så sluta hacka på henne då bara för att hon har gått upp några kilon! Det kallas inte att vara fet utan att vara normal! Lär er skillnaden!!!!!


Kom ihåg


Trackback