En väldigt bra tjej !!

Jag måste säga att jag är lite svag för Magdalena Graaf, jag tycker hon verkar som en så otroligt jordnära och bra tjej.  Hon är som snyggast när hon går osminkad i mjukiskläder hemma och dessutom så verkar hon väldigt stark och har sunda värderingar.

Boken hon skrev " Det ska bli ett sant nöje att döda dig " är en väldigt stark bok och man förstår att hon verkligen inte har haft det lätt. Men hon tog tillbaka kontrollen ifrån den mannen som hotade henne och gjorde hennes liv till ett mer dött liv än ett levande.

Jag ska erkänna att jag inte tyckte om systarna Graaf så mycket när dom lanserades som just Systrarna Graaf med tuttarna i vädret och lite popiga låtar och otroligt många bilder som denhär :


Men jag förstår nu att det bara va en " fas " och jag tycker att dom båda har visat att dom inte är "dumma utvikningsbrudar"  som man då ville måla upp en bild som.

Men Magda är den av systrarna som jag gillar bäst och jag beundrar att hon är så ödmjuk och vacker och framgångsrik utan att vara rå och elak.
Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4

Dessutom så är Magda väldigt duktig och vacker i Lets Dance. Jag hejar lite på henne måste jag säga....Kommentarer

Håller med dig helt och hållet! Tycker M är en bra förebild till skillnad från många andra svenska kändisar..:)

Håller med dig, hon är fantastisk å otroligt vacker!! Ha en trevlig helg!


Kom ihåg


Trackback