Knepig kommentar

Denna söta kommentar fick jag nu på morgonen:

Lars om Man eller kvinna ?:

Pucko! Det finns fler kön än man och kvinna (och det är inte ens självklart att man skall dela in folk i enbart två kön). Läs på lite, gör om och gör rätt!
IP: 83.249.25.162

Svar på det:

Kära Lars, eller ska jag dela ut härliga smeknamn till dig oxå ? Pucko heter jag inte, men okej. Vi lämnar det !

Okej, jag vet inte om jag någonsin har hört om ett 3:e el 4:e kön. Men det är mycket möjligt att det finns kanske och har passerat mig. Har svårt att tro det, men okej det kan vara så.
Men ärligt talat så kan du ju inte säga att det är något som är vida känt och inom sporten som jag nu skrev om så finns det tyvärr ingen indelning som öppnar för ett 3:e kön. Antingen så tävlar du mot kvinnor el män, har jag fel ?

Hopps att du mår bättre av att vara så mogen och kalla folk för pucko och att din dag blir toppen för jag bryr mig verkligen inte. Den enda som framstår i dålig dager är du själv så det är lungt för mig. Tyvärr så har du ju inte lämnat några kontaktuppgifter så att jag kan svara dig direkt, men det är nog en baktanke med det ;)

Du är varmt välkommen att visa mig dessa andra kön som inte är kvinnor eller män !! Bring it on !

Ha en toppen dag !Kommentarer

Ja, nu måste jag också, säga att min nyfikenhet är väckt! Så gammal jag är och har missat att det finns fler kön, än man o kvinna. Detta måste vara en vishetensman som levt längre än vetenskapen funnits.Ska bli mycket intressant att se om du kan få någon andra kommentar från denna anonyma läsare.Och jag håller med Pucko är verkligen inget man kan kalla dig!! Låååångt därifrån!!!!Puss på dig Fisen!


Kom ihåg


Trackback