I min blogg får du en liten inblick i mitt liv som är fyllt av jobb, drömmar, musik, kärlek och min kamp för att må bra.

Kontakt:
moonzanna@hotmail.com

Design & Layout
sannasrum.se
Jag vill vinna..vill du ?

Jag är ju ingen storvinnare direkt ( men har ändå vunnit en dataväska en gång *stolt* ) dock har jag kommit fram till slutsatten att man kan inte vinna om man inte ställer upp..såhär är lite tävlingar jag är deltagande i:


Lisas blogg man vinna 100 kr på aningen H&M el GinaTricot, supertävling !!  T.o.m 31 AugEn riktig drömvinst hos Memmeli i form av en dator, vem vill inte vinna det liksom ? ? Min börjar bli riktigt seg så jag önskar självklart att vinna en ny. T.o.m 23 Aug håller denna tävling påEtt sött namnsmycke kan bli mitt/ditt om man vinner tävlingen hos Ida Myrin. Du väljer ju helt själv vilket namn du vill ha på ditt smycke som kommer ifrån Mamidesign. Många möjligheter till utseende på smycket finns. Tävlingen avslutas 24 Aug

Sjävklart så gör jag reklam för min egen tävling oxå ( där jag själv inte får delta tyvärr)

myrins ~ skriver:

sv: va kul! :) lycka till ♥

Camilla skriver:

Jag skulle helst av allt vilja ha en Betty skjorta, då jag anser det är ett perfekt basplagg till mig som jag kan bära upp båda till festligheter och vardags!

Linda Danielsson skriver:

Hej! Jag vill vinna en gul Katie Dress för jag fyller år i september och har inte pengarna just nu för att kunna köpa en fin födelsedags klänning själv! Det skulle vara som en dröm att vinna den här klänningen till min födelsedag :D Min mail är lliinnddaaa@hotmail.com


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar