Make my day

Hej !

Sitter och äter rester ifrån mammas härliga matlagning i lördags. Kyckling och sallad, helt i min smak och det är riktigt riktigt gott. Va meningen att jag skulle äta det i natt på jobbet men va inge hungrig då så jag äter det nu istället till middag.

Bilder ifrån Lördagen :


1. S o C traskar på marknad. 2. E och C hänger i stan och ÄLSKAR att bli fotoobjekt*Skratt*. 3.Torget hade lite godis att bjuda på, shit va gott det såg ut. 4. Jag i bilen nöjd och glad efter en dag på marknad och i stan.


Idag har jag träffat Emma och hjälpt henne med soffa och tv som skulle till klubbstuga och tippen men hamnade på solareturen. Jösses va två blondiner kan ha skoj åt sig själva ibland *skratt* Det va spännbandsproblem, lite knepigt att backa med kärra när man aldrig kört med det förr och OTROLIGT svårt att komma ihåg att fälla upp luckan på kärran när man kör iväg ;) hahah Men sånt får man bjuda på ibland... Tror att killen på Solareturen hade det jävligt skoj åt oss när man sprang ifatt bilen och knacka på rutan, haha

Sen fikades det lite och när Emma skulle fotbollsträna så åkte jag till S som grejade i garaget och nu är jag hemma och väntar på att jag ska jobba inatt igen. Men nu är det sista natten för veckan iallafall. Skönt !
0 kommentarer