Jag är kanske inte snyggast men jag är fan streetsmart och jävligt självständig

Man ser vissa bloggare som sitter och säger att dom är snyggast och bäst på alla sätt och att alla vill vara som dom...ja det får stå för dom. Det är inge fel att tycka om sig själv även om det ibland kan gå över styr.

Jag är ingen sån person. Jag kan inte sitta och säga att jag är som en barbie och läckrast på jorden,men en sak ska jag faktiskt ge mig själv och det är att jag är väldigt allmänt smart och självständig.

Jag har socialkompetens och jag känner empati för andra männiksor och försöker att alltid behandla männiksor med respekt. Jag önskar att alla kunde ha detta, va mycket lättare allt skulle vara då !

Dessutom så är jag väldigt självständig och orädd för att testa på saker jag inte gjort förut. Jag har rest runt halva Sverige med tåg,flyg,buss och bil sen jag var mycket mycket liten och det skapade nog ett mod och en orädsla för att ta tag i saker. Är du 7 år och undrar vart du ska med ingen att fråga så tar du helt enkelt bara tag i saken....el hur ?

Jag känner inte att jag är så jävla snygg och jag har forftarande mål med min kropp och själ men jag är jävligt nöjd med min personlighet och min uppfostran. Och jag är nöjd och stolt över att jag står för vad jag tycker och känner av när det passar att uttrycka sina åsikter.


6 kommentarer
emma

håller helt med!:)

Anonym

svar; ja, vad roligt :) Det får du jättegärna göra ;P Wish me good luck!

emma

yes är intresserad har skrivit mail och väntar på mr info =)

Anonym

din personlighet gör dig snygg :)

karin

jag ser ju vems blogg du läser,ialalfall om man kollar på dessa bilder. ;) ha en bra dag!

Moonzanna

Karin: Hahah jasså ? vilken blogg läser jag da ? Jag läser nog en hundra tals lite då och lite då...synd att du inte lämnade nån länk så jag kunde skriva till dig direkt