Klämdag

Jag har äntligen börjat lära mig att dagen mellan 2 långnätter är en äkta klämdag. Den ska bara levas i lugn och ro innan man måste tebax till jobbet igen.
Så det är precis vad jag gör idag...

Sov till 14 och nu sitter jag och kollar på tv och bloggar lite...ska tänka på mat sen och försöka fundera ut vad jag ska laga till för att undvika laktos. Det är ett litet problem med de där just nu...men jag hoppas att det vänder snart.

Imorse så åkte brudarna till Sthlm och ska åka båt, det känns jättesorgligt att jag inte kunde bli me, hade verkligen behövt göra något roligt. Men men det är så när man är vuxen och har ett arbete och hus att sköta. Man måste jobba då och kan inte vara skita i de..tyvärr.

Imorrn är det Clubkväll på VeroModa så jag ska åka dit och köpa jackan som jag hittade häromdagen, har inte orkat hämta ut den tidigare och tänkte passa på då...får lite rabatt samt att det händer lite andra grejer. Det kan nog bli kul...
Ska hjälpa mamma oxå att köra hästen till veterinären. Vi får hoppas att det går bra...Men det är imorrn de !Kommentarer

Kom ihåg


Trackback