Blondinbella anmäld för alkohol

Läste runt lite förut och hittade en artikel om att någon har anmält Blondinbella för att hon dricker förmycket.

Hon tycker att det är hemskt och kan inte förstå hur man kan göra något sånt mot henne...Att hon är väldigt ansvartagande och att hon inte dricker så mycket el ofta. Att hennes föräldrar vet att hon är lite lillgammal och att hon sköter sig.

Men ärligt talat så tycker jag att det är lite bra att det blev anmält...
Hur taskig är inte jag da ?! ?!

Men ärligt talat så är det såhär att jag har tänkt ett X antal gånger på att hon väldigt ofta skriver att hon är ute på krogen ( där det är ålder 18 som gräns och hon har varit 16 och 17 när hon har skrivit detta ) och dricker vin och drinkar. Hur kan det vara möjligt att komma in på krogarna när man är minderårig liksom ? Är det inte det som är problemet man vill åt ?

Dels för att det är jävligt illa för alla unga personer som tror att det är helt okej att komma in på krogen och att dricka...unga tjejer idag är stora förebilder för många andra och då måste dom även ta ansvar.
Man kan inte sätta gränser på krogen och för att få köpa alkohol efter hur alla är som personer....hoppas att krogarna tar sitt ansvar och att när dom inte gör det så är det någon annan som gör det och anmäler dom....

BLOGGAR OM FESTER ?Man måste väl få ta ett glas vin ibland ä
Det handlar mer om synen på alkohol och unga än att det är ett personligt påhoppKommentarer

Har du en bra dag annars då? :DHa det så bra.


Kom ihåg


Trackback