Nu har dom klämt dit Posten

I Metro igår så kunde man läsa om att Postens VD tjänar lika mycket som 45 brevbärare i månaden...är det inte så man blir förbannad ?!?!

Jag som jobbar på posten och sliter dagar som nätter för en dålig lön blir ju fly förbannad av att läsa detta !!! Jävla gubbe och dumma företag....Nu ska dom dessutom ställa in alla julfester på Posten. Nice företag man jobbar på *skratt* , NOT !!!  Egentligen så skulle vi alla på Posten bara strejka och skita i att gå till jobbet plötsligt en dag för att få lite mer i lön kanske el någon annan rättvis grej...

Om ni tycker att jag skriver en bra blogg och vill att jag ska få en extra pusch så anmäl mig HÄR  på Rix FMs Blogg tävling....  * tipsar*

Jag sitter här i soffan och kollar på The Voice med massor av finnar i ansiktet och kliande hårbotten och utslag i nacken *skratt* Men glad är jag för det....det är ju trotts allt min dag idag =)
Ska mysa runt hela dagen och bara göra saker i lugn och ro...ingen stress idag inte !!Kommentarer

Grattis på din dag!

När blir det tårta?

För att inte tala om Nordeas jädra chef som fick 150miljoner för 18månaders jobb..Grattis på dagen! :)

Det är verkligen ett skit göra att jobba på posten så du ska verkligen ha höga ord om dig. Men helt klart så är de ingen heller som tvingat dig att börja jobba där. Finns flera VDs som tjänar betydligt mer än han och standaren på posten är ändå rätt bra om man jämför med MILJONER andra jobb som finns här i världen. Så klart ska man inte fåna sig för de är väl inte toppen långa vägar på posten. Men du borde vara glad som få ändå.


Kom ihåg


Trackback