I min blogg får du en liten inblick i mitt liv som är fyllt av jobb, drömmar, musik, kärlek och min kamp för att må bra.

Kontakt:
moonzanna@hotmail.com

Design & Layout
sannasrum.se
Its fab to live in the country

Nä allvarligt talat...jag gjorde ett försök.
Klädde om ifrån mjukiskläder till lite mer vanliga...allt för att få bort känslan av att jag inte gjort något idag *skratt*   

Men hallå ! Men försöker jag lura?!??

Har ju faktiskt ingenting jag måste åka och göra idag, och att åka bara för att åka är ingen bra ide. Så jag har åter slagit mig ner i soffan med ett nytt avsnitt av Sex And the city *ler*
Eller kanske ett antal...vi får se vad det blir.

Mat och sömn står på schemat oxå !!

  

Bella Eklund skriver:

Hej tjejen!

Japp delvis så arbetar jag nätter. Jag försöker att äta regelbundet, på fasta tider och kolhydratssnålt. Kolhydrater är energigivande och inget kroppen vill ha nattetid. Det blir mycket keso, proteinbarer, kött, kesella, och min favorit - proteingröten.

Jag äter på fasta tider:

kl: 12

kl:04-05

Sedan frukost när jag kommer hem, strax efter kl:07.Känner du hunger så drick te, det är lite koffein och varmt = uppiggande. Men är du trött, ät lite. Men det är oftast inte trötthet pga lite mat utan för att den biologiska klockan är inställd på sömn.Jag har skrivit om detta i ett annat svar eller inlägg, sök via min sökmotor så ska du se att du nog hittar ngt. Eller jag kanske ska skriva ett inlägg för och om nattarbete vad gäller kosten?Håll utkik, nu fick jag en ny idé... :-)Kram //Bella!

Anonym skriver:

åhhh tack så jättemkt för den fina komplimangen =)=) gillar dina röda skor skarpt de är från din sko va??ha det bra!!!


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar