Dagen D = Dålig

Idag är det verkligen inte min dag.....( det är ju min dag imorgon *ler* )

Jag jobbade ju natt inatt och kom hem 20 i 7 och somnade 7. Vaknade typ vid 10 av att det kliar i hårbotten och nacken så jag håller på att bli tokig...men eftersom jag sovit så lite så vill jag ju inte gå upp....halv 12 gav jag upp...då gick jag ner för trappan och tänkte sova vidare i soffan...

Vad möts jag av då ? Jo när jag kliver ner för trappan och in i grovingångs-hallen så ligger det ett lager vatten där på hela golvet ?!?!?
Hur kommer det sig...? hur kan de ha kommit dit och vart är det ifrån ?? Jag fattar ingenting !!!

Nu har jag iallafall få torka upp allt med mopp och handduk och dessutom så har jag ringt till Emma på Nova så hon ska kolla med Wella vad det kan vara med hårfärgen..men hon hade aldrig hört talas om det innan.
Ska försöka hålla mig vaken tills det är teletid på vårdcentralen.
Visst jag skulle kunna ta en massa salvor och tabletter och sådär men jag vill veta vad det är...jag gillar inte att tugga i mig tabletter som jag kanske inte ska ha och jag vill absolut inte vänta så att det bli ännu värre !

*Liten djup suck*Kommentarer

Jag har en kompis som inte tål pigmentet i brun/mörk hårfärg. Det kliar och svider då. Hon klarar att göra öjusa slingor och färga håret en bit ut ifrån hårbotten, men om det kommer mörk hårfärg i hårbotten så bli det som du beskriver.Din hårbotten kanske inte gillar mörk färg?


Kom ihåg


Trackback