Tisdag och ledig

Nu har jag vaknat efter nattens arbete och vi hade lyxen att få sluta kl halv 6 imorse * lyx* det har inte hänt sen vi flyttade till nya terminalen. Och det va så otroligt skönt !!!
Så jag låg i sängen redan kl 6 imorse och vaknade upp nu utvilad, otroligt skönt att få sova ut och känna mig pigg när jag vaknar. Men som vanligt så tar det ju lite tid innan man kommer igång ordentligt...så jag chillar nu lite i början.

Kollar klart på " A shot of love " just nu, har 2 avsnitt kvar ;) hahah det är en sån skit show egentligen, men har man väl börjat kollat så vill man ju se det klart *skratt* I know det är fånigt. So What ?!?

Idag ska jag träna och betala det resterande räkningar som ligger i lägenheten samt ev åka och handla med Sigge så att vi har lite mat hemma. Men det får vi se...
Jag och Lill-Carro ska ev träffas och prata lite om en spelning vi ska ha för pensionärer nästa vecka, det måste ju bestämmas vad vi ska ha för låtar.

Dessutom så måste jag börja öva på låtar som jag ska sjunga på bröllop i sommar...två är klara som jag kan redan relativt, men den 3:e är inte klar så det återstår att se.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback