Tisdag och inge mer energi

Min hemska trötthet är precis samma idag som igår, jag vet inte hur jag ska ta tag i saker och få mig att känna mig pigg. Gick dock och la mig tjugo över 10 igår och gick upp kl 5 imorse, så jag fick ju lite sömn trotts allt. men det kanske vart förmycket, vad vet jag...

Kanske kan det vara så att vädret spelar en ganska stor roll...det är ju inte lätt att vara pigg och glad när vädret är grått och regnigt. Men vi får hoppas på att det vänder snart så man får lite solljus igen och MYCKET energi =)

Igår rensade jag och Sigge ut papper och pantburkar ifrån lägenheten och åkte ner till Ica för att bli av med skiten, otroligt skönt !!!
Dessutom så rensades det i garderoben i hallen så att jag får in mina grejer där oxå, tänkte fortsätta på det spåret och rensa i "min " garderob här hos Sigge och diska upp och få lite iordning. Det är likabra så det blir lite rent och snyggt här.
Ska antingen idag el imorgon åka till min egna lägenhet och städa så jag får det tipptopp där med...så skönt att ha det så istället för att kläder och sånt ligger överallt.Grrr Msn håller på och bråkar massa med mig...det går inte att komma in när man ska logga in. Illa !!!
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback