Tidig torsdagsmorgon

Godmorgon alla kära ! ( ni andra oxå *ler* )

Hade tänkt att gå på yoga nu på morgonen halv 8 på Sats, men när jag vaknade i morse och skulle gå upp så hade jag så jävla ont i kroppen och kände mig knockad på något sätt så jag sket i det.
Ska prova att gå och träna senare idag om det är bättre...

Sigge är ju sjuk nu och känner sig väldigt hängig, så antagligen så slipper inte jag undan heller kan jag tänka mig.Folk är ju sjunga överallt nu känns det som.

Nu sitter jag i soffan inrullad i täcket och kollar på " The Voice " och försöker att lägga upp min dag. Jag är en liten planeris och gillar att tänka ut hur och när jag ska göra saker på dagen så att jag hinner med allt och inte glömmer något ( dock brukar jag glömma ganska mycket ändå da men )

Ikväll är det dags för arbete hela natten lång och jag känner mig inge vidare sugen på det måste jag erkänna. Det känns ganska tungt just nu, men det är ju för att man vant sig vid att gå upp tidigt och jobba och komma hem tidigt på dagen. Nu ska man på en dag bara vända allt och hålla sig vaken hela natten istället...det är otroligt tungt kan jag förklara för er som inte provat.

Nu ska jag börja fundera på frukost och vad jag ska pyssla med idag.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback