Sunny Sunday!

Förlåt jag har varit lite dålig på att blogga nu i helgen, det har varit så otroligt mycket annat att det inte har funnits någon tid el lust alls...

Men nu har jag lite tid...på jobbet ;) heheh

Idag är jag och jobbar på Obs igen, passet är 10 till 20. Och dubbelt betalt så det är helt okej. Är det någon gång i veckan man ska jobba så är det ju söndagar så att man tjänar lite liksom.
Dock har jag redan fått mer pass denhär veckan så jag vet att jag får extra pengar även nästa löning. Skönt !
Jag har ju tyvärr ett jobb som bygger på att jag måste jobba extra för att tjäna några pengar...

Solen skiner och det är snuskigt varmt och skönt ute. Det skapar ju lite ångest hos mig måste jag säga , men det kan inte hjälpas. Jag måste jobba iallafall..och när man väl är här inne så känner man ju inte hur skönt det är ute. Tur det tror jag.

Hade min enda lediga dag igår där jag och älsklingen kunde umgås och den fylldes med just massa annat än saker för oss tillsammans.

Jag va och sjönt nationalsången på Carlstad Crusaders match och Sigge åkte med och hämtade Lillis nya bil ( jag åkte oxå med för att få umgås lite ) och sen vart det supa för Sigge och Lillis och så satt vi på uteservering med Johanna, Peter, Kim, Malin och Johannas jobbarkompis och hennes kille.
Trevligt men lite segt och min andra hälft fick kanske lite mycket att dricka, el ja " han har ätit dåligt hamburgare på Kenneths " hahaha
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback