Förlåt !

Förlåt för att jag har varit otroligt dålig på att uppdatera igår och sådär, men det är verkligen 1000 saker i huvudet just nu samt att jag är kroniskt trött !

Jag går till jobbet trött, går hem trött, är trött på eftermiddagen, trött när jag ska lägga mig och ännu tröttare när jag vaknar dagen efter. Helt sjukt ! Varför är det så ??
Det är ju ändå ljust och sådär ute så det kan ju inte bero helt på vädret tycker jag, men man är ju lite lustig ibland. Det är kanske bara en fas av något slag.

Idag fick jag äntligen sova ut lite, men tvingade mig upp kl 8.30 för att jag dels inte ville sova förlänge så att det är möjligt att sova innan jobbet samt att jag drömde så jobbiga drömmar hela tiden mellan gångerna som jag vaknade.
Det är så fruktansvärt jobbigt när jag drömmer jobbiga saker som verkligen påverkar mitt humör.
Självklart så handlar drömmarna om Sigge och olika saker som han gör, bla så gick han lös och tatuerade mit på ryggen *skratt*
Fast det inte gjorde så ont och gick ganska snabbt så tittade jag mig i spegeln när det va klart och upptäckte världens fulaste motiv , 2 STYCKEN !! Och dessutom så va det inte några motiv som passar mig överhuvudtaget, så jag va ju självklart helt förstörd, jobbigt jobbigt !

Idag så ska jag passa på att gå lite på stan i lugn och ro och få möjlighet att gå i min egna takt och kolla på saker som jag vill kolla...gillar sånna dagar ibland.
Ska kanske kolla om jag kan blondera håret hos mamma idag el imorgon.

Dags att skriva ut texterna till låtarna som ska sjungas på bröllopet på lördag.
Ja saker att göra finns det massor avKommentarer

Kom ihåg


Trackback