En Onsdag i fart

Ja det ska hinnas med mycket saker på väldigt kort tid nuförtiden tycker jag...

Idag jobbade jag förmiddagspass åt Carro , alltså det är så jävla varmt på jobbet att jag håller på och svimma stundtals när man kör maskin =/ Började dessutom att må väldigt illa i slutet av passet, nästan lite kräkig. Men jag försökte att stå emot så bra det gick.

Direkt efter jobbet så kastade jag mig i bilen och åkte till SATS för att få dagens träning gjort. Svettig och äcklig så tog jag en titt i en secondhandbutik för att kolla in lite grejer samt hälsade på Kim på hennes frisörsalong och köpte silverschampo för att få bort lite av de gula som är i håret just nu...

Och sen var det bara att kasta sig hem, nu ska jag laga lite mat och fundera lite på vad jag ska packa tills på fredag samt sova en liten sväng. Kommer aldrig att överleva kvällen och morgondagens dubbelpass annars om jag inte vilar upp mig lite.

Sen idag kl 19 så ska vi ses några stycken och kolla på Sverige - Ryssland matchen på Nöjes. Det ska bli otroligt skoj ! Det blir jag, ( kanske sigge om han har tid ) , Amanda , Ana-Maria och henns pojkvän Fredrik samt nån kompis till honom tror jag .
HEJA SVERIGE !!!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback