Bröllopet igår

Igår var jag i Lysvik och sjöng på ett bröllop samt deltog i bröllopsfesten som hölls av en arbetskamrat till en bekant till mig ( rörrigt värre jag vet ) .

Eftersom bröllopet var hemligt så trodde alla gäster som var där att det var ett 70 års kalas då båda två fyllde 35 år och det va väldigt mycket hemlighetsmakeri runt detta.
Jag blev upphämtad av en man som körde mig till Lysvikskyrka för att kunna öva med Kantorn där som skulle kompa mig på mina två låtar jag skulle sjunga.

Paret bestämde att dom ville ha " Att älska dig " och " Av längtan till dig " och jag övade in dom. Dock hade inte kantorn gjort det utan " Att älska dig " hade han inte hittat några noter på och inte lyssnat och tagit ut heller så den va ju en ren katastrof. Jag tror inte att han spelade en enda ton som var rätt under den låten utan det lät verkligen förjävligt...men men nu är det ju äntligen gjort !
Fruktansvärt oproffsigt måste jag säga...ursch !

Sen vart det bröllopsfest med massa mat och dricka och lite lekar att man skulle skriva nya låtar till brudparet genom att använda gamla melodier och sånt. Lite musiktävlingar och skoj och stimm.
Jag tror att folk hade väldigt trevligt faktiskt...själv så hade jag otroligt ont i käken då en av mina visdomständer håller på och tränger sig upp lite mer och så var jag bara inte på humör. Det kan ha varit att jag blev otroligt missnöjd med jobbet jag gjorde för att det lät förjävligt. Jag hatar ju när det inte låter bra och när folk jag jobbar med inte tar saker och ting lika seriöst som jag.
Det säkte nog mitt partyhumör väldigt mycket ärligt talat...

Alla blev bara fullare och fullare och Annelie som åkte med oss va fullast av alla tidigast av alla så det vart lite irriterat där tyvärr och hon pajjade ju partystämningen för Johanna som var tvungen att ta hand om henne hela tiden. Kvar va jag , Peter och SIgge som inte kände någon liksom. Men det gick väldigt bra ändå.

Hela kvällen gick i vågor, ena stunden ville Sigge åka hem och i nästa så stog han och dansade loss med tanterna på dansgolvet och Annelie höll på och svajade upp och ner med vad hon ville oxå..

Så tillslut så sa Annelie att hon ville hem för hon mådde dåligt och det var dags för oss alla att packa ihop och åka hem...

Vi tackade brudparet och sa hejdå till alla...DÅ sa en av tanterna till Sigge att " jaha ska du åka hem redan, får du inte vara ute längre nu ? Du kan väl ringa mig när du får vara ute lite längre " ( Detta va en kärring som SIgge hade dansat med typ hela kvällen som det va dans , alltså ca 10 min)
Och han svarade att damerna vill åka hem så det va därför ( fast det egentligen bara var Annelie som MÅSTE hem )
Då kläcker tanten : Men sa du till henne att jag är 35 år och 3 barnsmor ?

Hahaha då lägger hon upp det som att det var jag som sa att vi skulle åka hem för att jag blev svartis för att dom två hade dansat *asg* Fan va patetiskt...ojojoj
Man ska då få skulden för allt....sparka på dom som redan ligger vet jag * Skratt*

Ja påvägen hem så var det dimmigt som fan och vi hade två i baksätet som skulle kräkas hela tiden ( Sigge och Annelie ) och Peter höll på att klippa ett rådjur i rumpan när den kom och sprang över vägen. Men han lyckades parrera så det va ju bra.
Vi kom hem hela och rena och som sin vana trogen kräktes Sigge och gick och la sig.....han sover än..

P.S Kärring är ingen ålder det är ett sätt att bete sig på D.SKommentarer

Kan inte annat än att beundra dig otroligt mycket!! I den situationen skulle jag nitat TVÅ personer!!!! Jag lovar! Beundrar dig så oerhört mycket mitt älskade barn, och vill verkligen ta efter dig!

Och då har jag ändå lämnat historien med kantorn bakom mig.....så egentligen borde det väl vara tre som skulle lära sig lite vett!!


Kom ihåg


Trackback