Störande grej...

Va ju på intervju på ikea igår ( världens konstigaste med otroligt konstigt folk på samma grupp-intervju) där vi satt o pratade i en o en halv timme om oss själva och olika värderingar och sånt....väldigt flummigt.

Dock va de så att dom sökte " vid behov"-tjänster och de kan inte jag ta, jag har ju redan jobb o jag ger inte upp månadslön o fast schema mot att gå o vara orolig o kämpa för jobb igen...NO WAY !!
Samt att dom sökte till sommaren, men de betyder ju att jag isåfall får hoppa in o jobba för dom som har semester..och nu är jag väldigt sugen på att för första gången i mitt liv ha betalt semester ( får ju de på posten ) så det känns inte så lockande heller.
Men har dom någon fast heltids-tjänst så är jag mer än intresserad...

Man skulle få ett samtal vilket som om ca 2 veckor..el inom 2 veckor vad jag förstog.

Idag när jag va o tränade så hörde jag att de ringde när jag kom till skåpet och precis när jag fick upp det så slutade de ringa..." Dolt nummer " va de o det är så jävla irriterande!
Jag antar att det är dom som ringde, men jag har inget nummer att ringa upp och dom lämnade inget meddelande..så jag antar att dom får återkomma helt enkelt.


Fortfarande så jävla störande....Kommentarer

Kom ihåg


Trackback