Så blir ditt år ( enligt astrologen Li Larsson )

 

Väduren (21/3-20/4)

Årets tema: Äventyr
I år duggar chanserna till äventyr tätt, du gör många avstickare från den vanliga trallen och trivs på resande fot. Men du gillar också att jobba, att ge det där lilla extra kommer att löna sig!

Kärlek: Neptunus bedrägliga illusioner kan smyga sig in och du blir kanske besviken några gånger innan det säger klick...


Pengar: Din spontanitet och framåtanda kan ge utdelning när chefer och överordnader får upp ögonen för dig. Vill du tippa gör du det bäst i augusti!


Se upp för: Att skaffa dig inbillade fiender.


Oxen (21/4-21/5)

Årets tema: Stabilitet
Det här året snickrar du på din trygghet, både den materiella och känslomässiga. Finns det lösa trådar någonstans knyter du ihop dem hårt, eller sparkar ut dem för gott!

Kärlek: Det ser kanske romantiskt värre ut kring ditt tecken, men under ytan är du snarare en slug förhandlare än en förälskad tok. Du vet hur du ska få din vilja fram.


Pengar: Du har tumme med Jupiter och pengarna flyter in regelbundet. Spel och investeringar lönar sig dock bäst under våren.


Se upp för: Att slarva med hälsan.


Tvillingarna (22/5-21/6)

Årets tema: Förändringar
Du har ett något ostabilt år framför dig, transiter från Uranus skapar både dramatik och gyllene chanser. Var snabb att handla men undvik överdrifter, så blir förändringarna till din fördel.

Kärlek: Att både vilja ha kakan och äta den är inte särskilt klokt, men nu avskyr du att behöva välja mellan kärleken och friheten.


Pengar:
En svajig period i din ekonomi, mycket beroende på att du hellre ägnar dig åt nöjen än affärer. Dina vinstchanser är små, utom i juli och december!


Se upp för: Att göra uppror mot det mesta.
 


Kräftan (22/6-23/7)

Årets tema: Puls
Det är inte likt dig att ta risker men i år kan du klä dig rollen av en gambler och äventyrare, särskilt i kärlek! Du föredrar en snabb puls och sätter själv många bollar i rullning.

Kärlek: Venus ger dig sex appeal och singelkräftan roar sig kanske med flera affärer i väntan på den rätte. Amors pilar dyker upp när du minst anar det!


Pengar: Du håller en god balans även om de större slantarna låter vänta på sig. Lotter kan löna sig mer än tips för din del.


Se upp för: Att gapa över för mycket.


Lejonet (24/7-23/8)

Årets tema: Drömmar
I år är din kreativitet en stor skatt att ösa ur. Du tror på att allt är möjligt och låter drömmarna flyga fritt medan du letar efter något mer handfast att förankra dem i.

Kärlek: Du har inte bråttom med kärleken, hellre ägnar du tid åt att bygga upp dig själv. Det gör dig väl förberedd när det äntligen händer något.


Pengar: Även om du lever gott ser du till att använda slantarna klokt, kanske du sparar med viktiga mål i sikte. Prova dina vinstchanser under hösten!


Se upp för: Att jobba jämt och missa det roliga.
 

Jungfrun (24/8-23/9)

Årets tema: Nystart
Plutos transiter går knappast lugnt förbi, de förändringar som sker i år kan bli omstörtande. Men du är flexibel och dessutom lite uttråkad, allt nytt tas emot med öppna sinnen.

Kärlek:  Det ser ut att kunna bli mer av passion än ljuv romantik för din del, men du hoppas förstås att de starka känslorna ska bli långvariga...


Pengar: Resor och andra upplevelser utöver det vanliga drar mycket pengar, samtidigt sparar du in på annat håll och det går jämt upp. Dina vinstchanser finns i juni och juli.


Se upp för: Att ta onödiga risker.
 

Vågen (24/9-23/10)

Årets tema: Ambitiös
Dina ambitioner är höga men du vill att allt ska gå snabbt och lätt. Tålamodet är inte det bästa men balanseras av en stark inspiration och drivkraft. Det är dags att klättra uppåt.

Kärlek: Våren ser romantisk ut för dig som kilar stadigt medan övriga kan få hålla på sig ända till hösten. Men du väljer själv och du väljer kräset, den du har i sikte är något alldeles extra.


Pengar: Du är årets turgubbe/gumma och under våren och försommaren kan både spel och affärer bli extra lönande.


Se upp för: Att ta knaggliga genvägar.


Skorpionen (24/10-22/11)

Årets tema: Nöjen
Du jobbar hårt men unnar dig att njuta och ha kul mellan varven. Dina inkomster är goda och spenderas gärna på lyx och nöjen och kanske också en ny inredning hemma!

Kärlek: Kärleken kan hamna lite vid sidan om i år, nu har du så många andra spännande projekt på gång. Du är förvissad om att den rätte ändå dyker upp när den ska.


Pengar: Möjligheter till snabba klipp kan dyka upp, men det mesta får du själv jobba ihop. Du drar in slantar genom flit och plikttrogenhet men har tyvärr inte tur i spel.


Se upp för: Att köpa grisen i säcken.


Skytten (23/11-22/11)

Årets tema: Viljestyrka
I år plockar du fram dina gamla drömmar och ger dem en ärlig chans, beslutsam att äntligen nå dina mål. Det gäller särskilt i kärlek, men även jobb och ekonomi mår bra av en extra dos effektivitet och vilja!

Kärlek:  Rosa chanser duggar tätt under hela året men du satsar kanske mest under våren eller hösten. Någon ur ditt förflutna kan få det att säga klick!


Pengar: Du tjänar på att vara envis och tro på dig själv, en udda affär eller investering kan ge fina slantar i börsen.


Se upp för: Att aldrig bli nöjd.
 

Stenbocken  (23/12-20/1)

Årets tema: Tur
Med Jupiter vandrande genom tecknet kan det här bli ett år fullt av tursamma tillfällen! Men frestas du att ta allt för höga risker kan transiterna slå bakut. Satsa hellre måttligt än allt på ett bräde.

Kärlek: Nu kan du lätt trassla in dig i de mest obetänksamma affärer. Ändå känner du dig lyckligare än på länge, även ovissheten har sin tjusning.


Pengar: Tur med pengar balanseras av en lättsam inställning till dem. Det du drar in försvinner snabbt, men du har väldigt roligt när du slösar.


Se upp för: Att satsa allt.

 

Vattumannen (21/1-18/2)

Årets tema: Möjligheter
Nu hamnar de egna talangerna i fokus och genom att du vässar dem skarpt kan du dra nytta av dem. Ditt ego stärks av erkänsla från olika håll och du får kanske tillfällen att klättra uppåt.

Kärlek: Det ska mycket till för att du ska släppa kontrollen, men i år kan du bli tagen på sängen av någon som inte låter sig styras.


Pengar: Balans är nyckelordet i din ekonomi och du upptäcker fördelen med att spara innan du handlar. Vill du tippa ska du prova under senvintern.


Se upp för: Att inte löpa linan ut.Fiskarna (19/2-20/3)

Årets tema: Populär
Din charm kan ta dig långt i år, om du bara bestämmer dig för att det är värt mödan. Att försöka leva upp till andras förväntningar och krav är tufft för vem som helst.

Kärlek: Influenser från Mars bjuder in passionen i ditt liv men det är inte säkert att du tackar ja. Kanske du bestämmer dig för att vänta på något bättre!


Pengar: Jupiter i bra läge kan utlösa perioder av tur och dina tillgångar ökar. Även inom tips och spel är dina chanser kraftigt förhöjda!


Se upp för: Att vara passiv.
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback