Kvällen går mot sitt slut

Nu har jag, Sigge o Lillis haft våran lilla filmkväll...kollade på Bob Butler och jag skriver ett omdömme på den imorrn tillsammans med den filmen vi såg igår...

Nu börjar det bli dags att åka hem till mig och lägga sig så att jag orkar komma upp imorrn kl 05. Börjar ju jobba kl 6 så det gäller att komma upp lite i tid.
Det som är skönt med att börja så tidigt är ju att man slutar lika tidigt...men det är fan jobbigt, de kan jag tala om. Dock får jag mer rutin och en vettig vardag när jag jobbar dagar istället för nätter, men allt går att lösa på ett el annat sätt.

Mitt letande efter Uggs fortsätter och det kommer väl förr el senare att dyka upp några jag vill ha antar jag ...finns ju ett par på Din sko men dom har ljusa sömmar och det vill jag inte ha.
Men men det löser sig !

Linda ska hjälpa mig och kolla på sitt jobb på Gina efter en kavaj som jag hittade idag som va så otroligt vacker, dessutom va den på rean. Den är väldigt användbar, men vi får se om det går att få tag på någon i en vettig storlek. Jag ska ju  bli mindre så det är lite lurigt...men jag hoppas att det blir bra.Kommentarer

Svar: Varsågod :) Jag tror att de skulle kosta 800-900 kronor!


Kom ihåg


Trackback