Helgen i korthet då da

Vi tar de lite kort...

Fredag: Jobbade 6 till 12.30 o var helt slut när jag kom hem...softade lite o tog mig sen till gymmet och pumpade slut på mig ännu mer där.
Sigge var i garaget och det krånglade lite så det vart extra tid att döda innan vi kunde ses, då fikade jag med Rikard och fick lite träningstips och coaching vad det gäller gymmet och sådär.
Sen kunde jag o Sigge äntligen ses och vi åkte o åt och handlar mat. Dock fick jag en totalt förödande magknip och led som en tok.
När vi väl va hemma så kom Lillis o hälsade på så vi 3 satt o kollade Lets Dance och pratade...kl 23 fick jag kasta mig i säng...

Lördag; jobba 7 till 17 på Obs o sen kasta sig hem och göra sig ordning för att åka till Kim på Rud kl 20 där jag mötte Sandra på busshållsplatsen.
En jättetrevlig kväll med lite brudar, vi satt o pratade, drack vin o cider och lyssnade på musik innan det vart dags att ta taxi till Nöjes o skaka rumpa.
Mötte massa folk där inne o man tappar bort o finner igen o så håller de på sådär.
Sigge skulle sova hos mig , men däcka i bilen påväg hem från Munkfor så han lämpades av hemma hos sig istället...så jag fick sova själv.

Söndag: Slappat hela dagen fram till 13, otroligt trött och väldigt sliten i ögonen, det svider som bara fan om jag ska vara ärlig. Så jag har försökt att sova så mycket som det går för att vila dom. Så va jag ju o sjöng på årsmötet på Svenska turistföreningen och nu sitter jag i soffan och det är meningen att Sigge ska komma o hämta mig nu snart...
Filmkväll som vanligt..dock inge sugen. Måste sova inför natten...ska ju jobba 23 till 06
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback