Döden bara fortsätter

Nu har det hänt igen...( läs inlägget innan) ännu en stor Hollywood-stjärna har nu gått bort och det är så otroligt tragiskt !
När ska Hollywood och alla andra få upp ögonen och förstå att många av stjärnorna har STORA problem med droger och tabletter och att många behöver hjälp?

Vi har hört många kändisar som haft problem men ändå klarat sig ganska bra , tex Nicole Richie som haft stora problem med missbruk och fått hjälp och istället så har hon blivit en ikon för något som är väldigt lyckat och hon har fått barn och fått till ett liv som änsålänge verkar gå väldigt bra.

Dock är det väldigt många doldisar som tex. Heath Ledger som man som " vanlig person " inte har en aning om att han har stora drogproblem. Dock rycktes han ifrån oss nu så otroligt tragiskt och jag tycker man ska sätta sig ner och verkligen tänka till hur fan världen ska se ute egentligen.
( B. Spears är ju ett stort exempel på någon som verkligen har problem och behöver hjälp, och får hon inte det så kommer det att gå illa )

Det är en otroligt duktig skådespelare som har gått bort och på något sätt så känns det som att det kanske inte är sista heller tyvärr....

Otroligt tragiskt!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback