Upp som en sol och ner som en pannkaka för Spice Girls

Spice Girls splittras efter bråk

Gruppen ställer in återstående spelningar

Efter mycket om och men återförenades Spice Girls efter sju år isär och berättade i juni att de skulle turnera runt om i världen. Men den lyckliga sagan varade inte länge. I helgen annonserade kryddflickorna att de avbryter turnén av "familje- och personliga skäl".

&mdash, Det verkar som slutet. Det tog så lång tid innan de återförenades så det är inte troligt att det händer igen. Det är väldigt sorgligt, säger en källa enligt brittiska The Mirror.

Det hektiska schemat ska ha gjort att stämningen mellan tjejerna blivit så ansträngd att de inte längre orkat hålla ihop:

&mdash, Det har varit tillfällen då de inte klarat av varandra, säger källan.

Enligt insiders ska det ha varit Melanie Brown och Melanie Chisholm som inte velat fortsätta.

- Mel B saknar sin make och sina barn och sa att hon inte ville fortsätta. Hon har också drunknat i jobberbjudanden i USA sedan hennes framgång i "Dancing with the stars", säger en källa.

- Mel C höll med om att det var dags att avsluta det hela. Hon var minst sugen på turnén. Hon kände också att den kunde äventyra hennes solokarriär.

- Geri, Emma och Victoria ville fortsätta, men det var ingen idé utan de två Melanie.

En annan källa berättar dock att det var Posh som var den som inte längre ville vara en del av gruppen.

&mdash, Jag var väldigt nervös över att vara med i Spice Girls igen, för jag ville inte sända ut ett förvirrat budskap. Anledningen till varför jag gjorde det var för att visa mina söner att mamma en gång var en popstjärna, säger hon till News of the world.

- Jag har tänkt på det här länge, och jag är inte i musikindustrin längre. Jag är i modebranchen. Och det kommer vara mitt huvudfokus när turnén är slut, berättar Victoria.

Alla uppträdanden i Argentina, Australien, Sydafrika och Kina har nu ställts in. Den sista spelningen kommer att vara i Toronto den 26 februari och det blir förmodligen den sista gången alla fem står på en scen tillsammans.

- Vi har haft en fantastiskt tid de sista tre månaderna. Det har varit otroligt att få vara tillsammans igen och träffa våra fans. Vi tackar alla som kommit och sett oss. Vi ber om ursäkt till er som inte hann se oss den här gången. Vi har andra åtaganden i vårda liv nu, men vem vet vad som händer i framtiden, hälsar gruppen på sin hemsida.

Tillbaka till Starlounge startsida
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback