Tung natt

Natten har inte varit lätt på något sätt ( jobbade inte natt utan slutade kl 22 ) men den var ändå otroligt tung !!

För det första så hade jag väldigt svårt att somna när sigge gick o la sig och somnade omgående, ca 23.30 så jag låg där och rullade tummarna och funderade på allt mellan himmel och jord.

Efter ett tag måste jag ändå ha somnat utan att jag märkte de för jag vaknade när morgonen kom ( trodde jag ) och började väcka Sigge o försökte hålla honom vaken för att vi skulle gå upp. Detta var jag helt säker på..och när jag vände mig om för att gå upp o klä på mig tittade jag till på klockan och insåg att klockan var 02.15. HELT SJUKT !!
Det vart bara till att be om ursäkt till Sigge o låta honom sova och sen försöka somna om själv...jag var ju helt säker på att det var morgon och att jag skulle gå upp.
Fatta ingenting...

Efter de när jag väl somnat om igen så gick drömmarna i mordens tecken...jag jobbade som brevbärare el något sånt..skulle iallafall lämna post i ett trapphus och när vi märkte att en dörr på översta våningen stog öppen och att katterna i lägenheten betedde sig väldigt konstigt började vi titta in och ropade men inget svar.
När vi upptäckte att vinden var öppen så tittade vi in där och upptäckte att ett helt gäng mattor stog i ett hörn varav man inte kunde missta sig att det var kroppar i.
Plötsligt uppenbarade sig ett helt gäng barn-kroppar i mattorna samt 3 vuxna...

Ja fy fan det var ingen trevlig dröm alls och jag sov både dåligt och orolig som ni kanske kan förstå...
Jobbar ju 2 nätter framöver nu så nu slipper jag drömma mardrömmar.....på nattetid iallafall
1 kommentar
Jossan

hade me en tung natt. uusch