Sikket skitväder !!

Idag satte det verkligen igång och snöa som bara den ! Det blåser och yr snöfingor hejvilt här nu i Karlstad. Detta till min stora förskräckelse och till min älskade Sigges stora förtjusning ( vi har lite olika syn på snö han och jag *Skratt* )
Detta kommer betyda att han kommer att ägna hela eftermiddagen/kvällen och natten till att ploga om det fortsätter såhär och jag får underhålla mig själv.
( det är dock inte bara de som spelar in i våra olika syner på vädret, jag är mer en soltjej bara och han älskar kyla och vinter, dock är det väl skoj att se hans ansiktsuttryck när det snöar för han ser ut som ett barn på julafton. Jag unnar honom verkligen det ! )

Alla polarna verkar gå ut idag, och det känner inte jag för. Är så sliten och förkyld att jag inte vill riskera att göra det värre genom att gå ut utan jag är hemma och tar de lungt istället och sparar mig tills nästa helg då det är rally och väldigt mycket folk på krogen + att krogen har öppet en timme längre. Så jag tror att det är mer värt då faktiskt !

Just nu sitter jag i segerstad och väntar på att dom ska bli klara med 4-hjulingen här ute, Sigge hjälper Hans och Simon med något på den så att dom kan ploga. Sen hoppas jag att det blir lite mat, börjar bli lite hungrig.
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback