Pink förklarar skilsmässan ( gud vad jag beundrar den coola tjejen)

Pink talar ut om skilsmässan

Sångerskan menar att uppbrottet inte handlar om otrohet

Sångerskan Pink har valt att gå ut personligen med en förklaring till varför hon och maken Carey Hart gått skilda vägar.

Som Starlounge tidigare rapporterat har paret separerat efter två års äktenskap, men hon vill tydliggöra att det inte handlar om otrohet eller bråk.

- Först och främst vill jag tacka er alla för ert stöd och er kärlek, det betyder mycket för mig just nu, skriver Pink på sin hemsida.

&mdash, Det viktigaste för er att veta är att jag och Carey älskar varandra så så mycket. Det här uppbrottet handlar inte om otrohet, ilska eller bråk. Jag vet att det låter klyschigt, men vi är bästa vänner och kommer att fortsätta vara det.

- Allt jag vet just nu är att jag vill göra det bästa album jag kan, och Carey vill göra det bästa möjliga jobb han kan med det han håller på med. Han är en bra man, så snälla, stöd honom också.

- Man vet aldrig vad som händer i framtiden, men min och Careys framtid kanske blir en solskenshistoria en dag. Bara inte just nu. Tack för all omtanke, avslutar sångerskan.

Tillbaka till Starlounge startsida
Kommentarer

Jag förstår att det känns nervöst, det var det för mej med.. men nu sitter man här :-) du ska nog se att det går bra för er med.. hoppas att bilen kommer att funka bra för dej iaf!


Kom ihåg


Trackback