Magsjuk för en natt

Igår tog jag och Sigge en lugn hemmakväll. lagade mat och kollade på melodifestivalen...
Sen när de va slut så kollade vi på film och bara pratade och tog det lungt. Var tänkt att man kanske skulle gå ut men pengarna räcker inte tycker jag, får ju lönen imorrn.

Hela kvällen var frid och fröjd och inget speciellt så...tills vi skulle gå o lägga oss...

Jag började så sakta känna mig orolig i magen när vi kollade på filmen men tänkte mer att de va att jag hade ätit så mycket mat och va ruskigt mätt.
När jag borstat tänderna och lagt mig så kände jag att det tog mer fart och medans Sigge var på toan så blev det bara värre o värre...gjorde bara ondare o ondare hela tiden....

Tillslut fick jag be honom att hämta spyhink att ha brevid sängen för att jag kände att de va något riktigt riktigt fel !! Fick masa mig till toan där jag spydde samtidigt som det sved i magen som om jag druckit syra ungefär.
Kunde inte röra mig så jag la mig o försökte vila på golvet i badrummet...Sigge fick lägga filt och hämta vatten, yoghurt och nån tablett mot surmage ( det va ju alltid värt ett test )
Där låg jag...svettades och frös om vartannat.

Efter en timme ca ( enligt Sigge ) så lyckades jag ta mig till sängen...då hade jag alltså sovit en timme på toagolvet.
Låg o frös hela natten med en handduk runt mig + mitt tjocka täcke. Men jag behöve inte ge mig upp igen som tur va..så då fick jag sova ganska ostört iallafall...

Nu på morgonen så är jag lite svag i magen, men har inge ont el illamående alls. Väldigt skumt ! Men de va kanske någon bakterie i magen el så...Mamma och Simon har ju varit lite halvkassa i magen och jag va ju där igår i nån timme så de kanske lyckades smitta då...jag vet inte. Känns konstigt men är ändå inte helt omöjlig....

Riktigt skumt var det iallafall och ingen trevlig upplevelse alls !!Kommentarer

Det där känner man igen! Troligen samma som jag råkade ut för i förra månaden. Inte alls trevligt. Men du kunde i alla fall käka yoghurt! Jag gick väl ner ett kilo under min sväng.

Hoppas det lugnar sig i magen. Torrt knäckebröd och vatten som rumstempererats brukar gå ner och stanna i alla fall.

Krya på dig!

// Bubbe

Jamänn....detta är ju inte klokt!!! Vad är det för något som härjar i dessa väggar???

Hoppas du piggnar på dig och att det inte blir något mer av det..så har det ju varit för oss!! Helt sjukt!!

Puss på dig Fisen!!


Kom ihåg


Trackback