Hur jävla vidrig får man bli !?!?!?!

Gängvåldtäkt utlagd på Youtube

Mamma drogades och våldtogs av tonåringar
Tonåringarna drogade och våldtog den 25-åriga mamman. Våldtäkten filmades och lades ut på Youtube. I det tre minuter långa klippet hörs kvinnans barn gråta i bakgrunden.
- Det här är ett andra angrepp mot ett offer som redan blivit misshandlad och skadad, säger terapeuten Lucy Beresford till Sky News som rapporterar om filmen på Youtube. I den kränkande filmen hörs kvinnans barn, som är två och fyra år gamla, gråta i bakgrunden. Videon är enligt Lucy Beresford bara en i raden av kränkande filmer som lagts ut på Youtube. Hon anser att hemsidor som Youtube måste bete sig som "ansvarstagande föräldrar och stoppa den här sortens material".

Grupptryck och gränser

Enligt Lucy Beresford har ungdomar som lägger ut den här sortens material på nätet inga gränser för sitt beteende.
- Grupptrycket är viktigt för dem. Det handlar om att visa att man är hårdare än alla andra. Det visar en bild av hur samhället vi lever i ser ut. Gränserna för vilket beteende som är acceptabelt är så nedbrutna att de inte ens kan se att det här är extremt. Våldtäktsfilmen togs bort från Youtube. Men då hade redan 600 personer hunnit se den. - När folk ser innehåll som de anser är olämpligt så kan de anmäla det. Om innehållet bryter mot våra regler så tar vi bort det och om en användare bryter mot reglerna flera gånger så stänger vi deras användarkonto, säger en talesperson för Youtube till Sky News.
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback