Skandaler i OSNågra OS skandaler har allt hunnit hänt nu under dessa dagar som har löpt.
Några har funnits dopade tidigare och dessutom så har domarna varit väldigt på tapeten just idag.

Det hela började med att våran svenska brottare blev helt felaktigt bortdömd och det gjorde att han förlorade sin match och fick istället för att brottas om guld istället brottas för brons.
Ett beslut som gjorde honom galen !!
Ara Abrahamian brottades sin bronsmatch och vann den, men när han sen tog emot sin medalj så gick han och la den på mattan och gick därifrån. Allt för att visa sin besvikelse och visa vad han tyckte om hela händelsen.

Jag kan verkligen förstå hans sitts ! Jag hade oxå varit jävligt förbannad omdet hade hänt mig efter att jag förberett mig i 4 år och dessutom tänkt lägga av efter OS. Nä gud jag förstår hans känsloutbrott...

En domare trillade när en svensk ryttare red sitt dressyrprogram och välte sin stol så hästen blev jätterädd och dessutom så skrek domare ut över hela banan SORRY SORRY och detta pajjade hela programmet.

Nu när jag sitter och kollar på handbollen så dömde domaren ett felaktigt rött kort till en spelare i kroaternas lag och hela laget blev helt galet och sprang in på planen. Med det som är förbjudet blev de inga som helst åtgärder för.

Väldigt knasiga händelser måste jag säga...Kommentarer

Kom ihåg


Trackback