Regnig semester

Det bara fortsätter att ösregna =/
Har kommit skurar hela dagen idag tycker jag av och till...inte alls skoj ! Blir på ganska dåligt humör när det är sånt pissigt väder...men jag har ju haft en sån toppen dag idag så det väger faktiskt upp...

Kl 9 imorse så vaknade jag otroligt trött men hände att jag inte ville sova bort hela dagen. Så jag tvingade upp mig ändå och gick och satte mig i morgonrocken i soffan och läste bok. Är inne på och läser " En shopoholic säger ja " av Sophie Kinsella ( otroligt bra serie ) och lät mig vakna i lugn och ro på det sättet.

När jag kände mig mogen vid 10-tiden så klädde jag upp mig i svarta chinos och min svart och vit-randiga tröja ( ser ganska smal och snygg ut i det *skratt* ) och åkte till stan.

Fixade mobilt internet där jag till min stora förtjusning fick det redan i handen i affären och dessutom en rosa dosa. Så redan då va jag på toppen humör !
Sen växlade jag in Sigges mynt och satte in på hans konto och gick vidare för att kolla lite i affärerna.

Köpte 2 linnen, sånna långa som jag använder varje dag för 49 kr på BikBok, ett toppen pris !
Och så lunkade jag vidare, hittade massa snyga grejer men inget jag köpte.

När stan va klar så gick jag till Sats och tränade och fick äntligen svettas lite igen. Dessutom pratade jag med en av tjejerna som jobbar där så jag ska skriva en liten ansökan och lämna in så får vi se om jag kanske i framtiden kan ev jobba där lite då och då. Får se.

Sen va jag på Bergvik och handlade toapapper och sånt. Och sen vart det hemfärd till huset !

Här har jag satt igång tvättmaskin, diskmaskin, dammsugit och plockat lite med papper.

Så man kan verkligen säga att jag har fått saker gjorda idag, och ändå har dagen ett antal timmar kvar att bjuda på. Dock har jag lite planer för dom oxå,men vi får se vad Sigge har att säga om dom ;) hehehKommentarer

Men tur är väl det att du har lite att göra inomhus...


Kom ihåg


Trackback